Des de la vessant de Comerç, l’objectiu que es treballa en aquesta àrea és afavorir el desenvolupament del sector comercial urbà local alhora que promoure una oferta quantitativament i qualitativa satisfactòria per a la ciutat de Roquetes.
En aquesta línia, s’emprenen diferents accions encaminades a promocionar, dinamitzar i donar suport al petit i mitjà comerç de proximitat i urbà:

Seguiment i implantació del Pla de Dinamització del Comerç local de Roquetes

Col·laboració amb les actuacions i propostes del Comerç Agrupat de Roquetes (CAR)

Assessorament personalitzat i campanyes informatives als comerços.

Suport a la implantació de nous negocis comercials.

Suport a la digitalització dels comerços de la ciutat.

Compra a casa, compra a Roquetes!

Portal web https://compraaroquetes.cat, un directori comercial i de serveis de Roquetes amb l’objectiu de promocionar el teixit empresarial, comercial i de serveis de proximitat del municipi.

La guia comercial i de serveis en línia permet trobar una botiga, un negoci o serveis professionals, organitzats en àrees i activitats amb tota la informació dels serveis que ofereix cadascun d’ells.

Els diferents comerços, negocis, empreses de serveis tècnics i professionals de Roquetes poden inscriure’s al web emplenant un formulari on poden donar a conèixer de manera gratuïta tot el que ofereixen.

El portal inclou també un mapa interactiu que permet conèixer la ubicació exacta del teixit comercial i de serveis de Roquetes.

Comerç Agrupat de Roquetes

El comerç de Roquetes i del Raval de Cristo està representat per diferents comerços i empreses de serveis que ofereixen poder trobar una amplia varietat de productes i serveis.

Aquests comerços i empreses s’han agrupat per formar una associació que els representi per poder oferir als seus clients molts bons preus i poder presentar puntualment ofertes i descomptes en les seves compres.

Aquesta associació té el nom de Comerç Agrupat de Roquetes (CAR) i té com a objectiu promocionar el comerç de proximitat i recolzar i donar suport als socis que formen part de l’associació.

INFORMACIÓ D’INTERÈS