L’àrea d’Activitat econòmica de l’Ajuntament de Roquetes, amb la col·laboració de diferents actors del territori, treballa per potenciar l’activitat econòmica i la generació d’oportunitats per a les persones i empreses del municipi. Els seus àmbits de treball són l’estratègia de desenvolupament del territori, l’ocupació, la dinamització empresarial, l’emprenedoria, la formació i la promoció del territori.

TEMES DESTACATS

ÚLTIMES NOTÍCIES

CANALS D’INFORMACIÓ INSTANTÀNIA

ENLLAÇOS IMPRESCINDIBLES

Dispositiu d'inserció, per connectar les persones amb empreses de les Terres de l'Ebre, amb l'objectiu de facilitar-te la recerca de feina d'una manera personalitzada. Reserva la teva cita aqui!

Ets una persona autònoma o tens una empresa amb dificultats? Tens molts de deutes i et dificulten començar de nou? Una segona oportunitat és possible, t'ajudem!

Butlletí Consorci de Comerç, Artesania i Moda que recull de notícies de promoció i l'impuls d'aquest sector amb l'objectiu de fomentar la competitivitat i la qualitat d'aquests.

Projecte de desenvolupament local del Consell Comarcal del Baix Ebre en cooperació amb els 14 ajuntaments i les 3 entitats municipals descentralitzades de la comarca

Programa sense cap cost, per apropar i impulsar la transformació digital a les persones autònomes, petites i mitjanes empreses ubicades a entorns rurals.

Recull de notícies d'interès per a les persones emprenedores relacionades amb l'ecosistema emprenedor a Catalunya: esdeveniments, premis, concursos, formació, etc.

Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià, amb l'objectiu de desenvolupar estratègies locals, fomentar l’activitat econòmica i millora d’empreses.

Revista editada per la Direccció General de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, adreçada els qui formeu part del comerç, els serveis, l’artesania i la moda de Catalunya.

Recull de notícies i activitats relatives al foment de l'emprenedoria i la creació d'empreses que es duen a terme al territori, per part de totes les entitats i agents que la integren.

Acompanyament per fomentar l’interès per l’emprenedoria a tots els col·lectius: Pimes, emprenedors, autònoms i estudiants en la implantació del seu projecte emprenedor.

Programa de creació d’empreses on presten serveis d'acompanyament i suport durant 3 anys, a les persones que volen constituir una empresa a Catalunya.

Un resum setmanal amb totes les properes activitats, jornades o conferències per a empreses. Segurament, l'agenda empresarial i professional més completa!

Troba opcions d'emprendre un negoci accedint a la propietat d’una empresa en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la.

El pla inclou 16 actuacions i 56 mesures perquè la comarca faci front a les conseqüències laborals i socials de la crisi sanitària de la Covid-19, amb un pressupost.

Eina digital que t’ajudarà a obtenir el teu Full de Ruta per prioritzar accions per dur a terme, millorar la sostenibilitat de l’empresa i avançar cap a una Economia Circular.

Per qualsevol dubte, informació o gestió, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, mitjançant correu electrònic o al mateix telèfon de l’Ajuntament de Roquetes