L'Ajuntament de Roquetes remodela l'Hort de Cruells per potenciar-lo com a parc de la ciutat.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Divendres, 10 Juny 2016

Parc Hort CruellsL'Ajuntament de Roquetes està realitzant una sèrie de treballs que formen part de la primera fase de reordenació del Parc de l'Hort de Cruells. Els Serveis Municipals de l'Ajuntament de Roquetes han soterrat totes les distribucions de llum de dins del parc per evitar els cables aeris i les instal·lacions supèrflues, instal·lant totes les connexions de forma fixa i adequada. A més de les millores elèctriques també s'han plantat més arbres, concretament 6 plataners i 6 arbres de l’amor, en les zones del parc on es porten a terme les diferents activitats, el que permetrà gaudir d'un espai en millors condicions i amb més ombra, sobretot en els actes que se celebren durant de les Festes Majors.

El regidor d'Obres Públiques, Serveis i Béns de l'Ajuntament de Roquetes, Paco Cabanes, ha explicat que aquesta primera fase forma part d'un projecte que vol fer de l'Hort de Cruells el parc de la ciutat. En una segona fase, prevista per als pròxims pressupostos, es farà una actuació consistent en la construcció d'uns passadissos que permetran passejar pel mig de la vegetació que estarà degudament delimitada. També es reordenarà la ubicació de la font i els bancs, col·locant-los en llocs idonis per gaudir d'una visió més naturalista del parc. Cabanes també ha avançat que aquest any està previst arreglar definitivament alguns dels carrers més degradats de la ciutat. Fes clic per veure el vídeo.

Durant les obres, els tècnics municipals han observat que per motius de seguretat era aconsellable arrencar el gran l'eucaliptus situat al mig del parc, pel perill que representava la seva possible caiguda per no tenir arrels suficients que el subjectessin amb garanties.

En aquesta primera fase també s'ha actuat al parc infantil de l'Hort de Cruells, repintant les tanques que l'envolten i tot l'equipament infantil, i pròximament es canviaran els gronxadors més degradats. També al parc infantil de la Raval Nova s'han fet obres per restituir l'aglomerat de goma trencat i desgastat de la zona dels gronxadors.