Ja a les bústies dels habitatges de Roquetes i Raval de Cristo el nou "Recull de Roquetes Comunicació".

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dijous, 02 Juny 2016

Ha començat a repartir-se per les bústies dels habitatges de Roquetes i Raval de Cristo, el nou "Recull de Roquetes Comunicació - 2016/02". Si el recull no us arriba a la vostra bústia o voleu més exemplars podeu vindre a buscar-ne al vestíbul de l'Ajuntament de Roquetes.

També us el podeu descarregar en format PDF en aquest enllaç: http://bit.ly/1UtSRUi

Tornem, un altre cop, a publicar aquest recull de totes les notícies i informacions que hem anat elaborant i recollint des de Roquetes Comunicació en aquest cas durant els primers mesos del 2016 amb l'objectiu, com sempre, d'apropar la informació a tota la ciutadania.

Aquesta vegada hi ha un parell de novetats que m'agradaria destacar. En primer lloc l'eina eBando que us permetrà estar al dia de l'agenda més immediata de l'activitat municipal per mitjà del vostre telèfon mòbil. Una eina que us facilitarà estar-ne informats d'una manera més fàcil i ràpida. www.ebando.es

Per una altra part, dins del conjunt d'entrevistes d'Antena Caro, hem incorporat per primera vegada una tertúlia dels grups de l'oposició per tal que hi puguin debatre obertament i presentar les seves propostes amb l'objectiu que la ciutadania pugui conèixer també l'opinió dels partits polítics a l'oposició.
Aquest espai, conjuntament amb la tertúlia que ja es ve fent trimestralment entre tots els grups polítics de l'ajuntament, http://bit.ly/1XfN1dh amplia i reforça encara més la pluralitat, independència i transparència dels mitjans de comunicació municipals, un objectiu que des de sempre hem tingut molt present l'equip de govern de l'Ajuntament i, en especial, la regidoria de la qual en sóc responsable.

Jordi Baucells i Lluís
Regidor de l'Àrea de Comunicació de l'Ajuntament de Roquetes