seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

Altres Notícies Àrees

14 de juny, Roquetes amb el Dia Mundial del Donant de Sang

Categoria: Altres Notícies Àrees
Publicat el Diumenge, 14 Juny 2020

dia donant sang

Roquetes amb el #DiaMundialdelDonantdeSang (14 de juny), per sensibilitzar i conscienciar a la població de la importància de @donarsang! Gràcies donants voluntaris, gràcies per salvar vides, gràcies per donar sang!

Ple Extraordinari i urgent de l’Ajuntament de Roquetes del 9 de juny de 2020.

Categoria: Altres Notícies Àrees
Publicat el Dimecres, 10 Juny 2020

ple extra 9juny20

El dimarts 9 de juny de 2020 es va celebrar una sessió extraordinària i urgent del Ple de l'Ajuntament de Roquetes, número: 4/2020. Vídeo del Ple.
A l'ordre del dia es van portar a aprovació els següents punts:

Llegeix més...

Ple Extraordinari i urgent de l’Ajuntament de Roquetes del 28 de maig de 2020.

Categoria: Altres Notícies Àrees
Publicat el Dilluns, 01 Juny 2020

ples extra 28maig20

El dijous 28 de maig de 2020 es va celebrar una sessió extraordinària i urgent del Ple de l'Ajuntament de Roquetes, número: 3/2020. Fes clic per veure el Ple. Declaracions dels portaveus: Portaveu d’ERC, Sisco Ollé. Portaveu de Movem, David Poy. Portaveu de Junts, Josep Codorniu. Portaveu del PSC, Ramon Martínez, Portaveu de C's, Ximo Llopis. A l'ordre del dia es van portar a aprovació els següents punts:

ORDRE DEL DIA:

Llegeix més...

L'alcalde de Roquetes, Paco Gas, reclama al Misterio de Trabajo els pagaments dels ERTO a la gent del nostre municipi.

Categoria: Altres Notícies Àrees
Publicat el Divendres, 29 Mai 2020

L'alcalde de Roquetes, Paco Gas, reclama al Misterio de Trabajo els pagaments dels ERTO a la gent del nostre municipi.

carta alcalde

Subcategories

 • Notícies generals

  Notícies d'àmbit general.

 • El COPATE presenta a Roquetes el projecte PECT Ebrebiosfera al vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras.

  El dissabte 5 de novembre de 2016 el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, va visitar l'Ajuntament de Roquetes per assistir a una reunió amb el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE).
  Fes clic per veure el vídeo i les fotos.

  Abans d'aquesta reunió Junqueras va signar al llibre d'honor de l'Ajuntament de Roquetes, on va deixar constància dels seus vincles amb les Terres de l'Ebre. A continuació Junqueras va participar a la reunió del COPATE amb l'assistència del Delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, el president del COPATE i alcalde de Roquetes, Paco Gas, acompanyat del vicepresident, Alfons Montserrat i el director tècnic del Consorci, Josep Aragonès. A la trobada es va presentar al vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, el Projecte d'Especialització Competitiva Territorial (PECT) de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre. El projecte, que està pressupostat en uns 4 MEUR, pretén ser un revulsiu per canviar el model econòmic del territori, amb la previsió que sigui finançat en un 50% pels fons FEDER. Junqueras va detallar que el Govern hi donarà suport a través de les direccions generals de Promoció Econòmica i d'Anàlisi Econòmica que treballaran, va dir, 'per ajudar a obrir les portes per facilitar aquests recursos'.

  En acabar la seva visita a Roquetes, Oriol Junqueras es va desplaçar fins Sant Carles de la Ràpita, on va presidir l'acte de lliurament dels XXVIII Guardons de la Pesca Catalana, organitzats per la Confraria de Pescadors de Sant Carles de la Ràpita.