seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Altres Notícies Àrees

L’Ajuntament de Roquetes inverteix més de 131.000 € en obres a la Raval de Cristo.

Categoria: Altres Notícies Àrees
Publicat el Divendres, 11 Gener 2019

Entrada Raval de Cristo

L'alcalde de Roquetes, Paco Gas, acompanyat pel regidor d'Obres Públiques, Serveis i Béns de l’Ajuntament de Roquetes, Paco Cabanes, han explicat davant del nou monòlit, que amb unes grans lletres forma el nom de "Raval de Cristo", les diferents obres que s'han realitzat en aquest nucli urbà de Roquetes durant el passat 2018, valorades en 131.527 €. Fotos monòlit - Fotos plaça i accessos al casal i vídeo

Llegeix més...

L'Ajuntament de Roquetes signa diferents convenis de col·laboració amb entitats de la ciutat.

Categoria: Altres Notícies Àrees
Publicat el Divendres, 11 Gener 2019

Ajuntament vertical color 10cm

L'alcalde de Roquetes, Paco Gas i el regidor d'Esports, Josep Codorniu, van signar amb els representants de quatre entitats de la ciutat els convenis de col·laboració corresponents a l'anualitat de l'any 2018.

Els representants de les entitats van ser:

El vicepresident de La Lira de Roquetes, Jordi Suazo, import de la subvenció 17.000 €. Fotos i Vídeo

El president del Trail Roquetes, Albert Segura, import de la subvenció 3.000 €. Fotos i Vídeo

El president del Club Volei Roquetes, Benjamin Cuevas, import de la subvenció 5.000 €. Fotos i Vídeo

El president del Club Deportiu Roquetenc, Ramon Borrull, import de la subvenció 7.500 €. Fotos i Vídeo

Ple Extraordinari i urgent (20-12-18).

Categoria: Altres Notícies Àrees
Publicat el Divendres, 21 Desembre 2018

ple extraordinari i urgent 20 12 18 web

El dijous 20 de desembre de 2018 es va celebrar a la sala de sessions de l'Ajuntament de Roquetes, un Ple Extraordinari i urgent. Fes clic per veure el vídeo del Ple Extraordinari. Van excusar la seva absència els regidors, Jordi Baucells d’ERC i Josep Bertomeu d’EiPR, per motius laborals. A l'ordre del dia es van portar a aprovació els següents punts:

ORDRE DEL DIA:

1. Afers interns, Gestió de persones i Seguretat Ciutadana.

1.1. Aprovar, si procedeix, pròrroga del conveni col·lectiu entre l'Ajuntament de Roquetes i el personal laboral.

APROVAT PER UNANIMITAT.

 

Tertúlia política per analitzar la situació actual de Roquetes.

Categoria: Altres Notícies Àrees
Publicat el Divendres, 21 Desembre 2018

tertulia analisi de la politica municipal de roquetes desembre 2018 21 12 18 web

 

Aquest divendres 21 de desembre Antena Caro ha emès una nova tertúlia política amb els representants de cadascun dels grups polítics de l'Ajuntament de Roquetes. Ha excusat la seva absència el portaveu d'EiPR, Josep Bertomeu.

Durant les dues hores de tertúlia s'ha parlat sobre quins són els temes més importants que afecten Roquetes segons l'opinió de cada partit polític del consistori (Equip de Govern: ERC i PDeCAT - Grups de l'oposició: PSC, regidor no adscrit, EiPR i PxC) i quina és l'anàlisi política que en fan de la situació actual del municipi.

Fes clic per veure el VÍDEO.

Els representants dels grups polítics de l'Ajuntament de Roquetes que ens han acompanyat en aquesta ocasió són, d'esquerra a dreta a la foto:

Joaquim Llopis, regidor no adscrit; Ramon Martí, portaveu de PxC; Paco Gas, alcalde d’ERC; Josep Codorniu, portaveu del PDeCAT; Pere Romagosa, portaveu del PSC.

Subcategories

 • Notícies generals

  Notícies d'àmbit general.

 • El COPATE presenta a Roquetes el projecte PECT Ebrebiosfera al vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras.

  El dissabte 5 de novembre de 2016 el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, va visitar l'Ajuntament de Roquetes per assistir a una reunió amb el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE).
  Fes clic per veure el vídeo i les fotos.

  Abans d'aquesta reunió Junqueras va signar al llibre d'honor de l'Ajuntament de Roquetes, on va deixar constància dels seus vincles amb les Terres de l'Ebre. A continuació Junqueras va participar a la reunió del COPATE amb l'assistència del Delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, el president del COPATE i alcalde de Roquetes, Paco Gas, acompanyat del vicepresident, Alfons Montserrat i el director tècnic del Consorci, Josep Aragonès. A la trobada es va presentar al vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, el Projecte d'Especialització Competitiva Territorial (PECT) de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre. El projecte, que està pressupostat en uns 4 MEUR, pretén ser un revulsiu per canviar el model econòmic del territori, amb la previsió que sigui finançat en un 50% pels fons FEDER. Junqueras va detallar que el Govern hi donarà suport a través de les direccions generals de Promoció Econòmica i d'Anàlisi Econòmica que treballaran, va dir, 'per ajudar a obrir les portes per facilitar aquests recursos'.

  En acabar la seva visita a Roquetes, Oriol Junqueras es va desplaçar fins Sant Carles de la Ràpita, on va presidir l'acte de lliurament dels XXVIII Guardons de la Pesca Catalana, organitzats per la Confraria de Pescadors de Sant Carles de la Ràpita.