seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Subvencions a empreses

Ajut per a professionals i empreses del sector turístic

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a empreses
Publicat el Dimecres, 25 Novembre 2020

A partir de demà ja pots tramitar el nou ajut per a professionals i empreses del sector turístic - Comunicació d'Octavi Bono, director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya

 

a partir de demà dijous a les 9 hores, a través del Canal Empresa, ja podreu tramitar els nous ajuts directes que posem a disposició del sector turístic, tal i com publica avui el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). Aquesta tercera línia d'ajuts, dotada amb 19 milions d'euros, està pensada de nou per a autònoms i empreses que han vist afectada la seva activitat turística per la Covid-19. 

Us recordo que aquestes subvencions, impulsades novament pel Departament d'Empresa i Coneixement, són compatibles amb les dues línies d’ajuts anteriors que ja s’han atorgat des de la Direcció General de Turisme.  A diferència de les anteriors, aquesta convocatòria no quedarà tancada quan s’arribi a l’import global de la línia per tal que pugueu seguir formalitzant les vostres sol·licituds amb què es generarà un llistat. Quan s’ampliï la dotació pressupostària els beneficiaris rebreu l’ajut segons l’ordre d'aquesta llista sense haver de fer cap tràmit nou.

Un cop més, poden ser beneficiaris d'aquesta subvenció els guies de turisme de Catalunya habilitats; titulars d'establiments d'allotjament turístic (establiments hotelers, apartaments turístics, càmpings i establiments de turisme rural); explotadors d'habitatges d'ús turístic; agències de viatges; i persones o empreses que contribueixen a dinamitzar el turisme a través de les activitats següents: congressos i turisme de reunions; rutes guiades, culturals, sortides de coneixement del patrimoni i el medi natural i excursions; senderisme i cicloturisme; enoturisme; ecoturisme; activitats aquàtiques i nàutiques; i activitats desenvolupades en parcs de natura, aquàtics i temàtics.

Pel que fa a les quanties, cal destacar que en aquesta nova convocatòria es dupliquen respecte les de l’anterior. Així, els imports dels nous ajuts, en forma d'aportació única per beneficiari, oscil·len entre els 2.000 i els 20.000 euros d’acord amb els següents trams:

- Guies de Turisme de Catalunya habilitats: 2.000 euros

- Autònoms i empreses amb una mitjana de fins a 5 treballadors: 5.000 euros

- Empreses amb una mitjana d’entre 6 i 49 treballadors: 10.000 euros

- Empreses amb una mitjana de més de 50 treballadors: 20.000 euros 

- Empreses explotadores de HUTs: fins a 10 treballadors, 5.000 euros i a partir d’11 o més treballadors, 10.000 euros

Trobareu més detalls sobre els requisits i requeriments de justificacions en aquest enllaç. Per resoldre possibles dubtes, consulteu les preguntes i respostes que hem preparat sobre aquest nou ajut o bé envieu-los a través del Formulari de contacte del Departament d'Empresa i Coneixement.

Premi Emprenedoria 2020 convocat pel Consell Comarcal del Baix Ebre

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a empreses
Publicat el Dimarts, 24 Novembre 2020

El Premi Emprenedoria té com a objectiu reconèixer la iniciativa emprenedora i la innovació de les noves empreses ubicades a la comarca del Baix Ebre per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori i a la creació de llocs de treball. Aquest concurs és una iniciativa del Consell Comarcal del Baix Ebre i de Baix Ebre Innova SL i pretén fomentar l’esperit emprenedor i innovador, impulsar la generació d’idees que solucionin necessitats reals i potenciar les propostes que puguin convertir-se en productes o serveis reals i comercialitzables. 

Poden participar en aquest premi aquelles empreses que estiguin establertes a la comarca del Baix Ebre, o bé aquells emprenedors que tinguin prevista la constitució i l’inici de l’activitat empresarial a la comarca del Baix Ebre.

Es poden presentar projectes que hagin iniciat l’activitat a partir del 16 de novembre del 2019 fins al 15 de novembre del 2020 (acreditació d’inici d’activitat amb l’alta censal definitiva a l’Agència Tributària, model 036/037). Pel que fa al termini de presentació de projectes és obert fins al 30 de novembre.

Els Premis Comarcals Baix Ebre estan patrocinats per l'empresa Acciona, amb una aportació de 4.875 euros. 

Consulta les bases reguladores del Premi d'Emprenedoria, la convocatòria del Premi i descarrega't la sol·licitud per participar-hi als enllaços de sota. 

Enllaços relacionats

Documents: 

 

Amb el suport de:  
L'empresa Acciona patrocina els Premis Comarcals Baix Ebre

Llegeix més...

Obert el termini per demanar els ajuts per a les persones autònomes i microempreses afectades per la pandèmia

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a empreses
Publicat el Dilluns, 09 Novembre 2020

Obert el termini per demanar els ajuts per a les persones autònomes i microempreses afectades per la pandèmia.

Nou ajut per a les persones autònomes per afavorir el manteniment de l'activitat

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a empreses
Publicat el Divendres, 06 Novembre 2020

Avui s'ha publicitat una convocatòria d'ajuts per afavorir el manteniment de l'activitat econòmica de les persones treballadores autònomes, davant els efectes de les noves mesures adoptades per fer front a la COVID-19.

L'ajut consisteix en una prestació econòmica de pagament únic de 2.000 euros.

Les persones beneficiàries són :

 • les persones treballadores autònomes donades d'alta al Règim Especial dels Treballadors Autònoms o bé a una mutualitat com a sistema alternatiu al RETA  (exceptuant les persones treballadores autònomes col·laboradores). 
 • les persones treballadores autònomes donades d'alta al RETA o bé a una mutualitat com a sistema alternatiu al RETA, que han constituït una empresa amb personalitat jurídica pròpia, ja sigui unipersonal o amb altres persones sòcies. 
 • les persones sòcies de les cooperatives que cotitzen al RETA o a una mutualitat com a sistema alternatiu al RETA (formada màxim per 3 persones sòcies).  

Requisits: 

-La persona ha s'estar donada d'alta al RETA abans de l'1 d'octubre de 2020. 

-La base imposable de la darrera declaració de la renda ha de ser igual o inferior a 35.000 euros. 

-El sumatori de persones sòcies i les persones treballadores per compte d'altri no pot ser superior a 6, prenent com a referència la mitjana del'any 2019.

-El rendiment net de l'activitat dels tres primers trimestres del 2020 no hagi superat l'import de 13.125 euros (segons el model 130 o 131 IRPF).

 

Procediment de sol·licitud: les sol·licituds s'han de presentar telemàticament mitjançant el portal corporatiu de Canal Empresa: http://canalempresa.gencat.cat/ca/01_que_voleu_fer/mesuresempresesiautonoms/

 

El dilluns dia 9 de novembre es podran presentar les sol·lcituds.

Termini fins el 20 de novembre o fins exhaurir la partida pressupostària corresponent.

Ajut per al manteniment de l’activitat econòmica de persones autònomes i microempreses enfront la COVID-19

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a empreses
Publicat el Dimecres, 04 Novembre 2020

Per poder demanar la prestació és necessari tenir un certificat digital o l’idCAT Mòbil. Seria d’ajuda que prèviament us donéssiu d’alta de l’IdCATMòbil, d’acord amb aquestes indicacions.

Davant d'uns efectes de la pandèmia generada per la COVID-19 que s'estan allargant en el temps i que es manifesten amb una gran intensitat, es considera necessari reforçar el suport a les persones treballadores autònomes que desenvolupen llurs activitats com a persones físiques o bé mitjançant empreses de petita dimensió. Per això s'ha aprovat un ajut extraordinari per tal d'afavorir la continuïtat de les seves activitats en un context econòmic i social desfavorable i atenuar els efectes negatius que estant suportant.

A qui va adreçat

 1. Les persones donades d'alta al Règim Especial de Treballadors Autònoms o per compte propi de la Seguretat Social (RETA), o bé, a una mutualitat com a sistema alternatiu al RETA, que exerceixin l'activitat econòmica com a persona física. No podran sol·licitar l'ajut quan el sumatori de les persones treballadores autònomes, incloses les persones treballadores autònomes col·laboradores, i les contractades per compte aliè de la unitat de negoci és superior a sis, prenent com a referència la mitjana de l'any 2019.
 2. Les persones treballadores autònomes donades d'alta al RETA, o bé a una mutualitat com a sistema alternatiu al RETA, sòcies d'una empresa amb personalitat jurídica pròpia (d'un màxim de 3 socis). No podran sol·licitar l'ajut les empreses amb personalitat jurídica que el sumatori de persones sòcies i persones treballadores sigui superior a 6 (mitjana de l'any 2019).
 3. Les persones sòcies de les cooperatives de treball associat que cotitzen al RETA o a una mutualitat com a sistema alternatiu al RETA, sempre que la cooperativa estigui formada com a màxim per 3 socis treballadors. No podran sol·licitar l'ajut les cooperatives que el sumatori de les persones sòcies i persones treballadores no sòcies sigui superior a 6 (mitjana de l’any 2019).

Quantia de l'ajut
S'estableix un ajut extraordinari i puntual en forma de prestació econòmica de pagament únic per un import fix de 2.000 euros. 

Aquest ajut serà compatible amb la percepció de qualsevol altre ajut, prestació, subsidi o subvenció, públics o privats, destinat a la mateixa finalitat, excepte amb els ajuts establerts a la Resolució TSF/1270/2020, de 3 de juny, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions per afavorir l'autoocupació de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil per a l'any 2020. La prestació no pot ésser objecte de cessió, embargament o retenció.


Presentació de sol·licituds
Està previst que el termini s'obri en els propers dies.

 

https://treballiaferssocials.gencat.cat/web/.content/01departament/coronavirus/ajut_manteniment_activ_economica/ajut-autonoms_info.pdf

Subvencions en l’àmbit de les activitats de restauració i els centres d’estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19 (2)

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a empreses
Publicat el Dimarts, 27 Octubre 2020

Us informem que en data d’avui, 27/10/20, ha sortit publicada, al DOGC núm. 8256, la RESOLUCIÓ per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit de les activitats de restauració, i els centres d’estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19.

Les bases es van publicar, el 22 d’octubre de 2020, al DOGC núm. 8252, RESOLUCIÓ per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració i dels centres d'estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19 (us l’enviem adjunta)

Poden sol·licitar aquest ajut els professionals autònoms i pimes que prestin activitats de restauració (bars, restaurants i cafeteries, inclosos aquells que presten la seva activitat dins d’un establiment col·lectiu com poden ser centres comercials o mercats municipals) o siguin titulars d’un centre d’estètica i bellesa, donades d’alta en el cens de l’impost d’activitats econòmiques, que han estat obligades al tancament en base a la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s’adopten noves mesures de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Cal presentar el model normalitzat de sol·licitud que us podreu descarregar a l’enllaç directe que trobareu a la pàgina d’inici de la web del CCAM, un cop s'hagi obert el tràmit, o bé a la pàgina http://canalempresa.gencat.cat,  juntament amb:

 • •             Declaració responsable 
 • •             Fotografia de la façana de l’establiment
 • •             Fotografia de l’interior de l’establiment

El termini de presentació de les sol·licituds, juntament amb la documentació corresponent comença a les 9:00 hores de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC i fins un termini de 15 dies o fins l'exhauriment del pressupost destinat a aquest programa amb el límit màxim del dia 31 de desembre de 2020.

Cal que tingueu en compte que tan sols es contempla la presentació de sol·licituds de forma telemàtica, podeu consultar la informació sobre quins certificats digitals s’accepten al següent enllaç:

https://web.gencat.cat/ca/tramits/com-tramitar-en-linia/preguntes-mes-frequents/certificats-digitals/

Per més informació podeu prémer aquí

 

Bases

Convocatòria

El Govern aprova ajuts urgents

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a empreses
Publicat el Divendres, 23 Octubre 2020

El Govern de la Generalitat ha aprovat un paquet de mesures urgents per donar suport als sectors econòmics més afectats per les noves mesures de contenció de la COVID-19, que van entrar en vigor el 16 d’octubre.

SUBVENCIONS PER A AUTÒNOMS I PIMES RESTAURACIÓ I ESTÈTICA
D’una banda s’habiliten subvencions per a autònoms i pimes dels àmbits de la restauració i d’estètica i bellesa que vegin reduïda la seva facturació pel tancament d’activitats. La dotació inicial per aquesta línia de subvencions es de 40  milions d’euros, que es podran ampliar. L’import màxim concedit per cada beneficiari serà de 1.500 euros. L’acord preveu un termini de cinc dies perquè els establiments afectats traslladin de forma telemàtica les sol·licituds de subvencions, que s’articularan a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, CCAM.

PRÉSTECS DE 15.000 EUROS PER RESTAURACIÓ I COMERÇ
D’altra banda, el paquet de mesures aprovades pel Govern inclou també la posada en marxa d’una nova línia de finançament a través d’Avalis de Catalunya i l’ICF. L’objectiu dels crèdits, denominats AVALIS ICF Restauració i Comerç, és impulsar la reactivació dels negocis del sector de la restauració i el comerç apostant per nous models de negoci per rellançar l’activitat, cobrir les necessitats de liquiditat i assegurar el manteniment de llocs de treball. Aquests préstecs s’adrecen a persones treballadores autònomes i microempreses del sector de la restauració i del petit comerç que hagin vist afectada la seva activitat arran de les mesures implementades a causa de la COVID-19. La línia de préstecs està dotada inicialment amb 20 milions d’euros.
Aquests préstecs es poden sol·licitar digitalment a partir d’avui a la web d’Avalis de Catalunya, www.avalis.cat.

Per a més detall clicar aquí.

Bases reguladores per a la concessió de subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració i dels centres d'estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19. Catalunya (DOGC 22-10-2020)

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a empreses
Publicat el Divendres, 23 Octubre 2020

Bases

Seguint en les mesures econòmiques aprovades  en relació a les activitats de restauració i dels centres d’estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19, adjuntem la RESOLUCIÓ per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració i dels centres d'estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19. Catalunya (DOGC 22-10-2020. Secció anuncis de la Generalitat de Catalunya. Altres ens: Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya), i de la qual destaquem el següent:

 

Objectiu: Reactivar el sector de les activitats de restauració, i dels centres d'estètica i bellesa davant el tancament originat per la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s'adopten noves mesures de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Sol·licituds: el termini de presentació de sol.licituds es determinarà a la convocatòria corresponent. Serà de 15 dies a partir de l'endemà de la publicació en el DOGC de la convocatòria o fins a exhaurir la dotació pressupostària indicada a la resolució de convocatòria.( ENCARA NO HA SORTIT LA CONVOCATÒRIA)

Només es podrà presentar una sol·licitud per beneficiari.

 

Persones beneficiàries: el professionals autònoms i pimes que prestin activitats de restauració o siguin titulars d'un centre d'estètica i bellesa obligades a tancar en funció de la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s'adopten noves mesures de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. Han d’estar donades d’alta al cens de l’IAE (base 2).

Als efectes d'aquesta convocatòria s'entenen com empreses que presten activitats de restauració, els bars, restaurants i cafeteries, inclosos aquells que presten la seva activitat dins d'un establiment col.lectiu com poden ser centres comercials o mercats municipals. Han de tenir, com a mínim, un establiment, operatiu a Catalunya.

Requisits:

L'empresa haurà d'acreditar, mitjançant declaració responsable, que en funció de la Resolució SLT/2546/2020, van haver de suspendre les seves activitats.

Caldrà que el beneficiari de l'actuació, s'adhereixi a totes les campanyes de reactivació del sector comercial i de serveis, que s'impulsin des del CCAM.

 

Tipologia d'accions subvencionables:

Qualsevol tipologia d'acció que dugui a terme l'empresa durant el període de recuperació econòmica degut als efectes del COVID19, és a dir, qualsevol acció portada a terme en el període comprès entre l'1 de gener i el 31 de desembre del 2020 que pugui suposar per l'empresa una recuperació o increment del volum de vendes, així com l'estimulació de la demanda, i enfortir la solvència financera, i totes aquelles actuacions que vagin a fomentar la creació de sistemes efectius i àgils de venda on-line i la seva logística.

Quantia: Fins el 100 % de les despeses subvencionables, amb una quantia màxima de 1.500 €

Despeses subvencionables: Despeses fixes d'estructura, tals com lloguers compres de producte, inversions en transformació digital per fomentar la creació de sistemes de venda on-line i la seva logística, així com qualsevol altre despesa derivada de dur a terme l'acció o accions corresponents, amb excepció de: sous i salaris, amortitzacions i rentings, i qualsevol despesa de caràcter intern, que no compti amb una factura emesa per part d'un tercer.

En cap cas, el cost dels béns o serveis subvencionats pot superar el seu valor de mercat. Tan sols seran subvencionables les factures que es corresponguin a l'exercici objecte de la convocatòria.

 

Despeses no subvencionables:

- Interessos deutors de comptes bancaris.

- Interessos, recàrrecs i sancions administratives i penals.

- Despeses de procediments legals i judicials.

- Impostos indirectes, com l'IVA, i els impostos personals sobre la renda, i qualsevol altre impost.

- Despeses de transaccions financeres.

- Comissions i pèrdues de canvi i d'altres despeses purament financeres, com ara comissions per manteniment de comptes o transferències.

- Despeses justificades amb factures de data anterior o posterior en més d'un mes a l'inici o finalització de l'actuació atorgada.

- Els estudis.

- Els patrocinis i premis.

- Els càterings i les despeses d'alimentació.

 

Documentació complementària a la sol·licitud:

- Fotografia de la façana i de l'interior de l'establiment

- Declaració responsable

Règim de compatibilitat de les subvencions

Aquestes subvencions es poden acumular a altres subvencions o ajuts públics i/o privats, nacionals o internacionals, tenint en compte que l'import de les subvencions en cap cas podrà ser de tal quantia que aïlladament o en concurrència amb altres subvencions, ajudes o ingressos, superi el cost de l'activitat subvencionada, d'acord amb allò que disposa l'article 19.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

 

Informació Subvencions 2020.
Restauració i centres d'estètica i belleza: http://ccam.gencat.cat/ca/serveis/subvencions/subvencions_2020_restauracio_bellesa/
FAQs - Preguntes freqüents: http://ccam.gencat.cat/ca/detalls/noticia/20201022_faqs_subvencions_restauracio_bellesa
Més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ajuts Empreses

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a empreses
Publicat el Dimarts, 20 Octubre 2020

Recull de Canal Empresa d'Ajuts per a empreses i autònoms en moments de la COVID-19

Recull de línies de préstecs i crèdits Canal Empresa, per reforçar la liquiditat del teixit productiu i evitar la sortida del mercat d'empreses solvents afectades negativament per aquesta situació transitòria i excepcional.

Per fer una diagnosi i identificar oportunitats de millora que ajudin a les empreses a fer un canvi estratègic, organitzatiu i cultural cap a la indústria 4.0. Per implementar actuacions en indústria 4.0: proves de concepte o actuacions que integrin les tecnologies de la indústria 4.0. Ajut màxim de 14.000 €.

 

Butlletí @emprencat
Catalunya Emprèn
Departament d'Empresa i Coneixement
Octubre 2020 #283

ICO Sector Turístico y actividades conexas Covid19 / Thomas Cook

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a empreses
Publicat el Dimarts, 20 Octubre 2020

Finançament per a autònoms i empreses que necessitin cobrir les necessitats de liquiditat, com a consequencia del COVID19

Nova línia COVID-19 llançada per l'ICO per un import de 400 milions d'euros. Aquesta línia està dirigida a tots els autònoms i les empreses, amb domicili social a Espanya, que desenvolupin la seva activitat en sectors afectats pel descens de la demanda com a conseqüència de la crisi sanitària. Aquests sectors, definits per l'ICO, són:

 • Turisme
 • Transport
 • Hostaleria
 • Educació
 • Activitats recreatives, d'oci i entreteniment

Cada titular podrà sol·licitar:

Import màxim de 500.000 euros
Termini de dos, tres o quatre anys (un any obligatori de carència)
TIN fix de l'1,49% (TAE de l'1,50%)
Inversions finançables: necessitats de liquiditat. No per a refinançaments.

Termini:31/12/2020
Més Informació

Ajuts de la Generalitat de Catalunya al comerç per fer front a l’emergència sanitària del COVID-19

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a empreses
Publicat el Dimarts, 20 Octubre 2020

Diferents línies d’ajut distribuïdes en 3 grans blocs:

Línies d’Ajuts a teixit associatiu: per a despeses de suport a les empreses associades en àmbits de gestió i comercialització, així com en l’estructura de les entitats per a desenvolupar la seva funció.
Línies d’ajuts a pimes de comerç artesania i moda: per a actuacions de gestió i comercialització per a reprendre l’activitat i despeses d’inversió en el punt de venda per al rellançament de l’activitat.
Línia de suport als municipis en l’àmbit del Comerç i de l’Artesania: per a actuacions de caràcter público-privat per a estimular el comerç, l’activitat econòmica i l’ocupació de les zones comercials.

Beneficiaris

Empreses de comerç al detall i serveis, artesania i moda, tant individuals com associades o agrupades, especialment aquelles que han estat obligades al tancament arran de la declaració de l’estat d’alarma.

També s’hi podran acollir el teixit associatiu dels sectors esmentat, les administracions locals i els organismes públics que impulsin actuacions per a la reactivació del sector de comerç.

Descripció

-Línies d’Ajuts a teixit associatiu: a entitats del sector del comerç, artesania i moda, sense ànim de lucre, que tinguin representativitat territorial o sectorials, associacions de mercats, cooperatives o centrals de compra. Ajuts fins el 80% a les despeses de suport a les empreses associades en àmbits de gestió i comercialització, així com en l’estructura de les entitats per a desenvolupar la seva funció.

-Línies d’ajuts a pimes de comerç artesania i moda: Ajuts fins el 100% del cost d’actuacions de gestió i comercialització per a reprendre l’activitat. Ajuts fins el 60% de les despeses d’inversió en el punt de venda per al rellançament de l’activitat. (Inversió mínima subvencionable 2.000 euros)

-Línia de suport als municipis en l’àmbit del Comerç i de l’Artesania: per ajuntaments i els organismes públics que hi estiguin adscrits o vinculats, entitats municipals descentralitzades, mancomunitats i consells comarcals. Fins al 50% del cost d’actuacions de caràcter público-privat per estimular el comerç, l’activitat econòmica i l’ocupació de les zones comercials.

Tramitació i Termini
Pendent de convocatoria

Plaç de sol·licitud: 31/12/2020
Més Informació