Tercera línia d'ajuts per a establiments d'oci nocturn i parcs infantils privats

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a empreses Publicat el Dilluns, 17 Mai 2021

El Departament d’Empresa i Coneixement ha obert avui  dilluns, 17 de maig, a les 9 hores, el tràmit de Canal Empresa per sol·licitar els ajuts directes de la nova línia de 14,1 milions d’euros per a establiments d’oci nocturn i parcs infantils privats tancats per les restriccions sanitàries de la covid-19.

S'ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) la convocatòria d’aquesta línia, la tercera adreçada a aquests dos sectors d’activitat especialment afectats pels tancaments decretats pel Procicat per fer front a la pandèmia. El tràmit telemàtic per demanar l’ajut es tancarà el 31 de maig a les 14 hores.

S’hi podran acollir autònoms, microempreses i pimes dedicades a l’oci nocturn (bars musicals, discoteques, sales de ball, sales de festes amb espectacle, sales de festa amb espectacle i concerts d’infància i joventut, discoteques de joventut i karaokes),tancats des l’agost passat; i els parcs infantils privats, afectats per les mesures de tancament des de l’octubre passat.

La presentació de les sol·licituds es farà temàticament a través del Canal Empresa, omplint el model formalitzat que es pot trobar al web del CCAM, de Canal Empresa o del Departament d’Empresa i Coneixement. Per tal d’agilitar la tramitació, el procediment inclourà una declaració responsable, on els sol·licitants acreditaran que compleixen els requisits. D’aquesta manera, el control administratiu del compliment dels requisits es farà a posteriori, un cop fet el pagament.

Pots consultar la Resolució al DOGC aquí.