L’Ajuntament renova el conveni amb el Club Voleibol Roquetes

L’alcalde de la ciutat, Ivan Garcia, i el president de l’entitat, Benjamín Cuevas, segellen l’acord de col·laboració.

L’Ajuntament de Roquetes ha renovat el conveni de col·laboració amb el Club Voleibol Roquetes, per una nova anualitat. L’alcalde de la ciutat, Ivan Garcia, i el president de l’entitat, Benjamín Cuevas, han signat l’acord de col·laboració, acompanyats per la regidora d’Esports del municipi, Sonia Andrade.

Amb aquesta aportació, el Club Voleibol Roquetes podrà seguir desenvolupant les seves activitats principals, entre les quals preval el treball de formació amb la base, tal com demostren les xifres amb què conclou la temporada 2023-2024. Actualment, l’entitat disposa de prop de 200 jugadors i jugadores, repartits entre els seus 17 equips.

El Sènior masculí repetirà a Superlliga-2

Així mateix, cal remarcar la permanència del Sènior masculí del CV Roquetes a la segona divisió estatal, la Superlliga-2, categoria on competirà de nou el pròxim curs 2024-2025, com a referent de més nivell del voleibol ebrenc.

D’entre els èxits recents de l’entitat, a la vegada, destaquen els dos Campionats de Catalunya dels Jocs Esportius Escolars aconseguits durant el darrer mes, per part dels equips Cadets tant masculí com femení. Al seu torn, l’Aleví masculí també ha pujat al podi en la mateixa competició, acabant en tercera posició.

Altres notícies que poden ser del teu interès…

Un Cosso-Iris històric

Un Cosso-Iris històric

Fins a 22 carrosses de gran nivell i milers d’assistents omplen de disbauxa i gresca els carrers de Roquetes, en l’acte central de les Festes Majors...