"A Micro Obert" - Jordi Baucells regidor de Societat del Coneixement, Participació i Comunicació de l'Ajuntament de Roquetes.

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Dimarts, 24 Novembre 2015

Jordi BaucellsAquesta setmana al programa d'Antena Caro ''A Micro Obert'', entrevistem a Jordi Baucells, regidor de Societat del Coneixement, Participació Ciutadana i Comunicació de l'Ajuntament de Roquetes. Baucells destaca com actuacions més destacades en les seves àrees, el Reconeixement Infoparticipa 2014 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, al web de l'Ajuntament de Roquetes, sent dels 3 primers ajuntaments de les Terres de l'Ebre en assolir el màxim grau de transparència de la web municipal. Del web municipal també destaca la possibilitat de realitzar cada cop més tràmits municipals i la incorporació d'un nou apartat anomenat ''transparència governamental'' on es publiquen les retribucions dels regidors, els seus currículums o els Plens i valoracions dels portaveus, entre altres informacions, adaptant-se així a la nova Llei de Transparència.

Dels mitjans de comunicació, explica que l'emissora municipal Antena Caro augmentarà la participació dels regidors del consistori en la seva programació, amb la realització, d'entre altres programes, de més tertúlies amb els portaveus de tots els grups polítics. També destaca l'objectiu d'evitar la fractura digital entre la ciutadania, editant el recull ''Roquetes Comunicació'', posant a l'abast de la gent una recopilació, en format paper, de tota la informació que genera aquest organisme i que per unes qüestions o altres, aquesta gent no hi accedeix a través d'internet. El recull a més facilita l'accés a tot el contingut multimèdia amb codis QR, que enllacen als àudios, vídeos i fotos de les notícies i actes més destacats del municipi. L'organisme ''Roquetes Comunicació'' a més de gestionar els mitjans de comunicació municipals, també s'encarrega de crear la imatge corporativa de l'Ajuntament i la promoció de les activitats amb cartelleria, follets i tríptics. Fes clic per veure el vídeo.