Festes Raval de Cristo 2015 - Ofrena i Pregó

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Dimecres, 19 Agost 2015

Acte de l'Ofrena de Flors i Fruits de les Festes Majors de la Raval de Cristo 2015. Encapçalada per les Pubilletes i Pubilles, autoritats i una representació de diferents entitats del municipi, van desfilar acompanyades per la Banda de Música de la Lira Roquetense pels principals carrers de la Raval de Cristo.
Tot seguit es va fer el Pregó de les Festes Majors, que aquest any va anar a càrrec dels escriptors del llibre "Lo Llibre", Gemma Ginovart, Josep Adell i Josep Pinyol. "Lo Llibre" és un recull il·lustrat que aplega més d'un miler d'expressions i paraules en clau d'humor populars de les Terres de l'Ebre, que s'han estret de la pàgina del grup de Facebook "Paraules Ebrenques", fet a partir de les aportacions espontànies dels més de 6.500 persones que formen part d'aquest grup.
Els pregoners van rebre en agraïment per la seva participació en l'Ofrena, una placa commemorativa de mans del president de la Comissió de Festes de la Raval de Cristo, Samuel del Valle i una talla de l'Observatori de l'Ebre de mans de l'alcalde de Roquetes, Paco Gas.
A la foto, d'esquerra a dreta, Paco Gas, alcalde de Roquetes; Samuel del Valle, president de la Comissió de Festes de la Raval de Cristo; Josep Adell, Gemma Ginovart i Josep Pinyol, autors de "Lo Llibre". 

Fent clic aquí accediu al vídeo de l'Ofrena i del Pregó 2015

Fent clic aquí accediu als àlbums de fotos de l'Ofrena i del Pregó 2016