Acte d'Inauguració del ''Mirador de l’Ebre'' de Roquetes - 30-03-15.

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Dilluns, 30 Març 2015

Inauguració Mirador de l'Ebre

Aquesta tarda de dilluns 30 de març de 2015 s'ha inaugurat el "Mirador de l'Ebre" de Roquetes, des d'on es podrà contemplar una perspectiva molt amplia de la vall de l'Ebre amb uns perfils de les muntanyes molt ben delimitats. Una nova instal·lació turística de la ciutat que ja es podrà gaudir en aquestes vacances de Setmana Santa.

El "Mirador de l'Ebre" que està situat als terrenys d'un antic dipòsit d'aigua, és una de les obres de millora que ha efectuat l'empresa Sorea incloses en la concessió que se li va atorgar per a l'explotació i subministrament de l'aigua potable de la població. Fes clic per veure el vídeo.

 

L'alcalde de Roquetes, Paco Gas, destacava la importància que han tingut les obres del mirador, de cara al turisme que vingui a la ciutat i per haver recuperat un espai degradat i en desús.

Per la seva part el Gerent de l'empresa SOREA, Jordi Azorín, destacava del projecte la utilitat que si donarà a aquest espai que alhora servirà per dotar de garanties sanitàries al pou existent.

A causa del fort vent que bufava en l'acte d'inauguració, els parlaments oficials s'han realitzat en una sala del Punt d'Informació del Parc Natural dels Ports.

Des del "Mirador de l'Ebre" de Roquetes es pot contemplar, una perspectiva molt amplia de les muntanyes de la vall de l'Ebre. Al nord, la serralada de Cardó i la Creu de Santos; a l'est, la Mola del Boix i el Coll de l'Alba; al sud, tot el perfil de la serralada del Montsià i entre el sud-oest i nord-oest es pot veure tota la serralada del Massís del Port.