Commemoració del dia 8 de març Dia Internacional de les Dones a Roquetes - 06-03-15

Categoria principal o arrel: Altres Notícies Àrees Categoria: Notícies generals Publicat el Dijous, 12 Març 2015

pres_expo_imperfectesL'àrea de Qualitat de Vida de l'ajuntament de Roquetes va organitzar el divendres 6 de març un acte a la Biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes per commemorar el 8 de març Dia Internacional de les Dones. Una jornada que vol posar de manifest el compromís dels governs locals i de la ciutadania amb la igualtat d'oportunitats entre les ciutadanes i els ciutadans dels municipis. fes clic per veure el vídeo.

És per això que l'Ajuntament de Roquetes s'adhereix al manifest de la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis. La regidora de l'àrea de Qualitat de Vida de l'ajuntament de Roquetes, Maribel Belmonte, va llegir el manifest que enguany porta per títol 'El món local mou fitxa', un manifest que vol encoratjar-nos a moure fitxa des de les nostres vides quotidianes per tal de transformar els nostres pobles i ciutats.

Tot seguit es va fer la inauguració de l'exposició ''Im-Perfectes'' de les Germanes Besolí, on es mostra el tortuós camí que trien moltes persones per aconseguir una suposada i irreal perfecció.