Dos comerços més de Roquetes s'adhereixen al projecte "Tiquet Fresc" del Consell Comarcal del Baix Ebre amb el suport de l'Obra Social "la Caixa".

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dijous, 10 Octubre 2019

ticket

Aquest dimecres 9 d’octubre dos comerços de Roquetes, Comestibles Halal, situat a l’avinguda del Port de Caro nº 4, i Pebel Alimentació, ubicat al carrer Major nº 13 han rebut el distintiu de comerç adherit al projecte Tiquet Fresc, una iniciativa del Consell Comarcal del Baix Ebre que permet complementar la dieta de les persones que es troben en el llindar de pobresa amb productes frescos. Aquest any el projecte Tiquet Fresc del Consell Comarcal del Baix Ebre rebrà una aportació de 20.000 euros per part de l’Obra Social “la Caixa”, mitjançant el conveni que han signat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura i el director d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, renovant d’aquesta manera el compromís de col·laboració amb l’ens comarcal per tal d’atendre les necessitats bàsiques d’alimentació de la població més desfavorida de la comarca. A més, del president del Consell i el director territorial de CaixaBank hi ha assistit la vicepresidenta de Serveis a les Persones del Consell, Rosalia Pegueroles; l’alcalde de Roquetes, Paco Gas; el regidor de l’Ajuntament de Roquetes i vicepresident del Consell, Ivan Garcia; i per part de “la Caixa” la directora de Banca d’Institucions, Tatiana Caro. fes clic per veure el vídeo i les fotos.

Enguany el Consell Comarcal del Baix Ebre destinarà al projecte 48.175 € que es repartiran en Tiquets Fresc de 15, 10 i 7 €. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, destacava que amb el sistema de tiquets s’evita l’estigmatització de les persones necessitades i s’afavoreix la seva integració en la societat. Per la seua banda, el director d’Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, ha destacat la importància que aquest diners que CaixaBank torna a revertir a la societat serveixin per millorar el benestar de les persones més desafavorides. Finalment l’alcalde de Roquetes, Paco Gas, agraïa la col·laboració d’aquest dos comerços de la ciutat i posava en valor el treball que fan els Serveis Socials per identificar i acreditar realment quines són les famílies més necessitades de la població. Durant el 2018 un total de 367 famílies van ser beneficiàries del Tiquet Fresc. Per municipis, Deltebre va ser on es van atendre més famílies (93), seguit de Roquetes (73), l’Ametlla de Mar (71), l’Ampolla (34), Camarles (29) i l’Aldea (27). L’àmbit d’actuació del Tiquet Fresc exclou Tortosa, que disposa dels seus serveis socials.