L'Ajuntament de Roquetes entrega als tres centres educatius del municipi, el joc de taula "Descobreix... les Terres de l'Ebre i descobreix Roquetes".

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dimecres, 11 Gener 2017

entrega joc

El 22 de desembre de 2016 a la sala de reunions de l'Ajuntament de Roquetes es va fer l'acte simbòlic de l'entrega d'un exemplar del joc de taula "Descobreix... les Terres de l'Ebre i descobreix Roquetes" a cadascun dels tres centres educatius del municipi.
El director de l'escola de la Raval de Cristo, Josep Mª Eguren, el secretari de l'escola Mestre Marcel·lí Domingo, Josi Medina i el director de l'Institut Roquetes, Manel Reverté, van rebre un exemplar del joc de mans de l'alcalde de Roquetes, Paco Gas i del regidor de Cultura i Ensenyament, Sisco Ollé. Fes clic per veure el vídeo d'entrega dels jocs. El joc "Descobreix... les Terres de l'Ebre i descobreix Roquetes", el joc més original i innovador d'aquest passat Nadal i Reis. (Vídeo presentació del joc).

Els tres centres educatius, diferents entitats de la ciutat i el mateix Ajuntament, han participat en l'elaboració de les gairebé 1.000 preguntes que conté el joc sobre el municipi de Roquetes.

L'alcalde Paco Gas, va voler ressaltar la important difusió que es farà a través d'aquest joc, dels valors històrics, culturals, paisatgístics i patrimonials que té el municipi de Roquetes i que al mateix temps ajudarà a conservar paraules o expressions pròpies que es van perdent al llarg del temps. Per la seva part el regidor de Cultura, Sisco Ollé, qualificava el joc com una nova eina d'aprenentatge que tindran els alumnes per descobrir diferents aspectes de la història, cultura, llengua i patrimoni, no només de Roquetes sinó de totes les Terres de l'Ebre.

El joc "Descobreix... les Terres de l'Ebre", creat per l'empresa ebrejocs.cat, conté més de 6.000 preguntes relacionades amb totes les poblacions ebrenques, on a més del tauler amb el mapa de les Terres de l'Ebre, s'inclou l'opció d'escollir una segona cara del tauler dedicada a les poblacions de Roquetes, Tortosa i Amposta.

D’esquerra a dreta de la imatge: Sisco Ollé, regidor de Cultura; Josep Mª Eguren, director de l'escola de la Raval de Cristo; Manel Reverté, director de l'Institut Roquetes; Josi Medina, secretari de l'escola Mestre Marcel·lí Domingo i Paco Gas, alcalde de Roquetes.