“Posa’t la Gorra!” Catorzena edició!, diumenge 5 de juny de 2016, al parc temàtic de PortAventura.

Categoria principal o arrel: ROOT Categoria: Altres Notícies Àrees Publicat el Dilluns, 23 Mai 2016

Posa't la Gorra“Posa’t la Gorra!” a PortAventura Park ja ha arribat a la seva catorzena edició!, i es celebrarà el diumenge 5 de juny de 2016, al parc temàtic de PortAventura. Una Festa Infantil amb el propòsit de sensibilitzar a la societat sobre l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i alhora obtenir recursos per poder mantenir La Casa dels Xuklis.

La gorra d’aquest any (imprescindible per participar a la festa), dissenyada per la Roser Capdevila representa un ramat de xais sobre un fons verd que ballen, juguen, canten, mengen, llegeixen, s’estimen i es fan regals. Ens volen recordar tot allò que ens fa gaudir a tots, tant si som petits com grans.
Una gorra que, com cada any, també ens vol recordar que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot. Per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que més els agrada.

Posant-nos la gorra els ajudem a construir un futur on realitzar aquestes inquietuds i fer possible aquests somnis. Posant-nos la gorra els ajudem a millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies. Posant-nos la gorra contribuïm a mantenir La Casa dels Xuklis.