NOUS INCENTIUS PER A LA CONTRACTACIÓ DE JOVES

Categoria principal o arrel: Informació Subvencions Categoria: Subvencions a empreses Publicat el Dijous, 05 Febrer 2015
NOUS INCENTIUS PER A LA CONTRACTACIÓ DE JOVES
(Ministerio de empleo y Seguridad social)
 
El passat mes de juliol, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, en col·laboració amb les comunitats autònomes, va posar en marxa el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Un Sistema té com a objectiu accelerar la transició a l'ocupació dels joves menors de 25 anys que han conclòs la seva formació o que es troben en situació d'atur i que en l'actualitat no es troben treballant, ni estudiant, ni rebent cap tipus de formació.

En aquest context, i en l'àmbit de les seves competències, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social ha posat en marxa a través Reial decret llei 8/2014, de 4 de juliol, avui Llei 18/2014, de 15 octubre, d'aprovació de mesures urgents per al creixement, la competitivitat i l'eficiència, incentius per afavorir la contractació dels joves que es troben inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Per obtenir més informació sobre les esmentades mesures per afavorir la contractació o sobre el Sistema Nacional de Garantia Juvenil en el seu conjunt pot fer a través del telèfon 060, de la bústia de Garantia Juvenil Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o mitjançant les pàgines web www.empleo.gob.es o www.garantiajuvenil.gob.es.

En el citat portal de Garantia Juvenil, les empreses i els autònoms poden consultar si el jove al qual volen contractar es troba inscrit en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i, per tant, es poden aplicar els incentius a la contractació previstos.

A més, les Cambres de Comerç (entre elles la Cambra de comerç de Tortosa) ens sumem a aquesta iniciativa i posem a disposició de les empreses ajudes directes a la contractació complementàries amb les del Ministeri.

Per a això, posem en marxa el Programa Integral de Qualificació i Ocupació, que compta amb el cofinançament de Fons Social Europeu i que pretén formar, qualificar i inserir a aquest sector de la població.

A través del nostre programa, les Cambres de Comerç disposem de diferents incentius econòmics per la contractació de joves que siguin beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i que participin en el nostre programa.

Les ajudes previstes per a les empreses són:

- 300 € per contracte de durada mínima d'1 mes
- A 1.500 € per contracte de durada mínima de 6 mesos

Per saber més sobre la nostra proposta i els avantatges que les empreses poden obtenir, posa't en contacte amb nosaltres a través del telèfon: 977 441 537 o visita la web www.empleoygarantiajuvenil.es
Clicar per MÉS INFORMACIÓ