Unim forces per una Roquetes més sostenible!  Participem junts al “Let’s clean up Europe”

Suma’t a una aventura única de recollida de residus on no sols cuidaràs del nostre planeta i el nostre entorn proper, sinó que també descobriràs i aprendràs els secrets i curiositat de la flora i fauna locals. Serà una experiència educativa i enriquidora.

 

Dintre de les actuacions de sensibilització i Jornada d’acció Let’s clean up Europe,  l’àrea de Gestió Ambiental de l’Ajuntament de Roquetes, organitza una acció de neteja i millora de l’entorn en un espai natural.

 

El dissabte 11 de maig tindrà lloc el “Clean up Day” del 2024, una jornada de neteja de l’entorn emmarcada dins la iniciativa “Let’s Clean Up Europe“. Aquesta acció comuna a tot Europa serveix per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencen de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

 

A Roquetes, s’ha organitzat una jornada de neteja a l’entorn de la Vall del Marqués i la Val de Safan, a les 10 hores. El punt de trobada serà a la Seu del Parc Natural dels Ports. És una activitat oberta a tots els públics i es recomana portar calçat adequat. L’Ajuntament subministrarà guants, bosses i sacs per a la recollida. En acabar el recorregut s’oferirà un refrigeri i un detall als participants.

 

 

Qui vulgui assistir s’ha d’inscriure prèviament al 977501511 o fent la inscripció online: https://forms.gle/fzBfnTxJ98hJmyX87

Pots veure el vídeo promocional en aquest link: Clean up day

  • Punt de trobada: Seu del Parc Natural dels Ports

  • Dia i hora: Dissabte 11 de maig de 10 a 13.30h

 

Altres notícies que poden ser del teu interès…