Un nou any

Ja ha passat el Nadal i estem en l’iniciï d’un nou any. És inevitable, en arribar aquestes dates, que tothom repassem com ha estat la nostra activitat durant aquest any passat. Així ho fem sempre, com també sempre tenim en ment un seguit d’intencions de millora per al nou any; desitjos que sovint tenen a veure amb la salut, l’economia familiar i la felicitat.

Com a alcalde, el benestar de la ciutadania és el desig prioritari. És el neguit pel qual cada dia es tira endavant la feina feixuga, i de vegades desagraïda, d’intentar que tota la ciutadania estigui satisfeta de viure a la seva ciutat. Aquest neguit, aquest propòsit és el que va marcar-se l’equip de govern actual quan va arribar a l’ajuntament, però també és el que ha estat prioritari a la meva vida política d’ençà que vaig entrar en aquest món, ja fa més de trenta-cinc anys.

No és gens fàcil aconseguir-ho, us ho asseguro, però, a poc a poc, els objectius marcats han anat acomplint-se. Carrers, enllumenats, xarxa d’aigües, pavelló, polítiques socials, culturals… És el balanç positiu que faig, no només de l’any que s’ha acabat, sinó dels dos anys i mig que porto presidint el nostre Ajuntament. La llista d’intencions per acomplir en aquest 2010 és àmplia, i en la línia de fer-les realitat anirà el treball de l’equip de govern.

La situació econòmica encara no és gens favorable, en especial per a les famílies dels treballadors i treballadores que estan actualment a l’atur o que, com els de Lear, s’hauran quedat sense feina. La conjuntura econòmica no ens facilitarà la vida, ni la individual ni la col·lectiva, per això la nostra lluita diària haurà d’estar adreçada a canviar la tendència. A nivell individual, amb una formació continua, aprofitant el temps perquè els nous avenços i les noves tecnologies no ens deixin enrera i puguem aconseguir una millora substancial de la nostra vida laboral. I a nivell col·lectiu, treballant perquè ens arribin els ajuts econòmics dels governs autonòmic i central, per administrar els pocs recursos de què disposem i que aquests es converteixin en infraestructures, en millores per al nostre municipi i en creació d’ocupació.

El treball i l’esforç han protagonitzat el 2009 i així serà el 2010. De tot cor, que tots i totes tinguem un bon any 2010.

El vostre alcalde

Altres notícies que poden ser del teu interès…