Subvenció per al pagament del lloguer o cessió d’ús (de 36 a 64 anys)

Ajuda econòmica que té la finalitat de contribuir a les despeses del lloguer. La quantia d’aquesta ajuda pot anar des de 20€ fins a 200€/mes.

 

Les persones beneficiàries han de:

 

  • Ser persones titulars d’un contracte de lloguer, habitació o cessió d’ús, que constitueixi el seu domicili habitual i permanent a Catalunya. 
  • Tenir entre 36 i 64 anys, i han de complir en la resta de requisits de la convocatòria, els quals podeu consultar accedint al següent link. 

 

Per més info sobre requisits i terminis de presentació: Subvencions per al pagament del lloguer o cessió d’ús. Habitatge (gencat.cat)

Tràmit en línia per sol·licitar l’ajut telemàticament: Subvencions per al pagament de lloguer o cessió d’ús. Habitatge (gencat.cat)

També podeu accedir al següent enllaç on es mostren altres ajudes disponibles que publica la Generalitat en matèria d’habitatge i els terminis específics de cadascuna: Convocatòries i ajuts d’habitatge. Habitatge (gencat.cat)

Per a més informació podeu adreçar-vos als organismes competents en matèria d’habitatge, o als professionals que us poden assessorar i acompanyar en la problemàtica que tingueu d’habitatge.

Serveis Socials de la zona on residiu

Oficina Comarcal d’Habitatge – Consell Comarcal del Baix Ebre – C/Barcelona 152, Tortosa. Telf: 977445308

Altres notícies que poden ser del teu interès…