SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT 2023

Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Europea 2023, des de l’Ajuntament de Roquetes, com a ens adherit a la campanya, conjuntament amb la Policia Local, centres educatius del municipi i d’altres entitats municipals, es van dur a terme diverses activitats durant la setmana del 16 al 22 de setembre.

31a TROBADA BTT ROQUETES

El dia 17 de setembre es va dur a terme la 31a. Trobada de BTT, organitzada pel club esportiu BTT Roquetes amb diversos recorreguts pel municipi.
 

ACTES ORGANITZATS A LES ESCOLES DEL RAVAL DE CRISTO I ESCOLA MARCEL.LÍ DOMINGO

 

ACTIVITATS ESCOLA RAVAL DE CRISTO

A l’escola del Raval de Cristo, els dies 18 i 19 de setembre es va organitzar l’arribada dels alumnes a l’escola a peu, en patinet i en bicicleta, així com el muntatge del parc de la mobilitat a càrrec de la Policia Local i xerrada als alumnes sobre seguretat viària.

Xerrada als alumnes de l’escola de la Raval on els han explicat quina és la manera correcta per desplaçar-se per la ciutat, a peu, en patinet i bicicleta, i també la importància de l’ús de les cadiretes i el cinturó de seguretat.

 

ACTES ORGANITZATS A L’ESCOLA MARCEL.LÍ DOMINGO

Els alumnes de l’escola Mestre Marcel·lí Domingo han realitzat una sortida en bicicleta pels principals carrers de la ciutat, escortats en tot moment per vehicles de la policia local,

El dimarts 19 de setembre dintre de les activitats preparades per celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat, l’escola Mestre Marcel·lí Domingo de Roquetes va programar l’arribada dels alumnes al centre amb patinet abans de les 9 del matí els alumnes han anat arribant a les portes de l’escola amb els seus patinets on s’han retrobat amb els companys de classe.

Al pati de l’escola la policia local de Roquetes els ha preparat un circuit amb senyals de trànsit, com explica el caporal de la policia local i professor d’educació viària, Alfonso Domingo, per poder practicar les normes de circulació conjuntament ciclistes i vianants. D’altra banda també es van realitzar altres activitats com la xerrada als alumnes sobre mobilitat, impartida pel club esportiu Trail Roquetes.

Xerrada impartida pel club esportiu Trail Roquetes


 

Notícia eAgora.

 

Institut Roquetes

Els dies 4 i 6 d’octubre a l’Institut Roquetes es van realitzar unes xerrades a tots els alumnes de 4t d’ESO a càrrec del Caporal de la Policia Local, sobre la conducció sota els efectes de l’alcohol i drogues.Altres notícies que poden ser del teu interès…