Roquetes reconeix els seus esportistes a la 2a Edició dels Premis Esportius “Ciutat de Roquetes”

El Casal de la Ravaleta va acollir el passat divendres 11 de març la 2a Edició dels Premis Esportius “Ciutat de Roquetes”, un esdeveniment que ha volgut reconèixer l’esforç i la dedicació dels esportistes i clubs esportius locals.

 

La Gala, que va comptar amb una nodrida participació, va servir per a reconèixer als esportistes locals amb assoliments nacionals i internacionals, així com a tots els clubs esportius de la ciutat, un col·lectiu durament colpejat per la pandèmia.

 

La Segona edició dels Premis Esportius de Roquetes va arrancar amb un premi molt emotiu, el reconeixement a títol pòstum del roquetero que s’aixecava cada setmana a pedalejar aquests 180km fins que el passat 11 d’agost ens va deixar després de lluitar contra una malaltia llarga,  Manolo Jiménez Ramírez i també es va fer un reconeixement a títol pòstum a Lluís Horta, del Trail Roquetes.

 

Els esportistes que van rebre la menció van ser el Club Voleibol Roquetes Sènior masculí per l’assoliment de l’ascens a la Superlliga 2, Gerard Añó del Club d’escacs Peó Vuit per ser el campió del Campionat de Catalunya Sub14 de partides ràpides 2021 i Albert Giné del Trail Roquetes van rebre el trofeu que els reconeix com a esportistes destacats pels seus assoliments nacionals i internacionals durant l’últim any.

 

Finalment, Albert Giné va ser escollit com a l’esportista de l’any 2021 a Roquetes per haver recorregut 1600 Kms des de Finisterre a Roquetes recaptant fons i aliments per al Projecte Emma i pel Banc d’Aliments.

Altres notícies que poden ser del teu interès…