Roquetes ha acollit l’acte de presentació de la marca Festivals Terres de l’Ebre, un segell identitari i de qualitat que aglutina 15 festivals de Terres de l’Ebre …

El divendres 5 de maig de 2023 va tindre lloc al Pati dels Til·lers del Centre Cívic de Roquetes, l’acte de presentació de la marca Festivals Terres de l’Ebre, un segell identitari i de qualitat que aglutina 15 festivals de Terres de l’Ebre amb l’objectiu de dinamitzar un sector i un territori.

Col·lectiu Cultura, empresa de les Indústries Culturals amb seu a Terres de l’Ebre que té com a objectiu dignificar i visibilitzar el teixit professional cultural a territoris no metropolitans, crea Festivals Terres de l’Ebre, una marca que aglutina els festivals professionals de Terres de l’Ebre amb l’objectiu d’aconseguir un segell identitari. El propòsit és contribuir al desenvolupament comunitari local, territorial i global a través de la promoció i la professionalització de la cultura.

La marca de Festivals Terres de l’Ebre, la primera iniciativa privada que dinamitza i unifica un sector i un territori, compta avui dia amb 15 festivals adherits: A Cel Obert, Artèria Tortosa, DeltaChamber Music Festival, Deltebre Dansa, EbreLumen, Eufònic Festival d’arts sonores, visuals i digital-performatives, FRONT. Mostra Internacional de Cinema de Conflicte i Pau, InFCTA, Jornades Musicals de l’Ermita de la Pietat, Les Nits de Tyrika, Músiques en Terres de Cruïlla, Proto-FEST, Rihihiu, Terres Travel Festival i TOCA’M, festivals de música, dansa, audiovisual, arquitectura, i cinema.

Festivals Terres de l’Ebre estrena un nou lloc web www.festivalsterresdelebre.com que inclou la informació dels 15 festivals adherits, per temàtiques, una agenda anual amb totes les cites culturals, així com mapes interactius de les quatre comarques que situen els festivals. A banda, el segell estrena perfil a Instagram, LinkedinYoutube i Facebook, @festivalsterresdelebre.

Altres notícies que poden ser del teu interès…