Presentació projecte de remodelació del Mercat Municipal de Roquetes, amb l’objectiu de convertir-lo en el mercat de la cultura, on fer concerts i fires, entre altres activitats…

Aquest migdia l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, el regidor de Cultura, Sisco Ollé, i la regidora d’Urbanisme, Núria Altadill, han presentat el projecte de remodelació del Mercat Municipal, amb l’objectiu de convertir-lo en el mercat de la cultura, on fer concerts i fires, entre altres activitats. També ha estat present l’arquitecte, autor de l’avantprojecte, Jordi Barceló.

 

 

L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, ha explicat que “no s’ha pogut dinamitzar el mercat, ni amb empreses del sector públic ni privat perquè no han acceptat les condicions d’ús i a més els hàbits de compra de la ciutadania també han canviat”, malgrat això ha afirmat que “no es pot tenir un edifici històric amb les condicions en què es troba”.

 

L’avantprojecte s’ha encarregat a Jordi Barceló, un arquitecte de Roquetes, que segons Garcia, ha rebut l’encàrrec amb il·lusió.

L’alcalde ha anunciat que per tal de protegir el mercat al ple del mes d’abril es declararà l’edifici Bé Cultural d’Interès Local, cosa que permetrà poder acollir-se a subvencions del Departament de Cultura per poder fer-ne la rehabilitació.

Per la seva part, el regidor de Cultura, Sisco Ollé, ha recordat que “des del govern d’ERC s’han recuperat diversos espais emblemàtics del municipi, com l’antic ajuntament. Ollé ha remarcat que amb aquesta reforma es vol donar suport i fer sinergies amb les entitats culturals que vulguin dinamitzar les seves activitats, i també les pròpies de l’Ajuntament”.

L’edifici podria fer funcions d’auditori, com a lloc de trobades, fires, cursos, tallers, concerts, actes de carrer, etc.

#firaroquetes

Altres notícies que poden ser del teu interès…

El nou Recull Roquetes, ja disponible!

El nou Recull Roquetes, ja disponible!

Es repartirà des d’avui a domicili als nuclis urbans de Roquetes i la Raval de Cristo, mentre que els veïns dels disseminats poden recollir-lo a...