Presentació del Pla de Dinamització del Comerç Local

Aquest proper dimecres dia 30 de juny de 2021, a les 20:30 hores a la Sala Polivalent de la Biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes, es presenta el Pla de Dinamització del Comerç Local. L’acte està dirigit al comerç local i obert a tots els veïns i veïnes de Roquetes.

Aquest treball conté una anàlisi de l’oferta comercial de Roquetes, les característiques de la demanda per part dels clients, i un pla amb set eixos estratègics i trenta-cinc accions concretes de dinamització a aplicar durant els propers anys.

El Pla de Dinamització del comerç de Roquetes l’ha dut a terme l’empresa Estratègic, que ha treballat a peu de carrer, establint la màxima comunicació i coordinació entre Ajuntament i comerciants de la nostra ciutat.

El pla de dinamització del comerç local de Roquetes s’ha fet gràcies a la col·laboració de la Diputació de Tarragona per l’atorgament de la subvenció per a la realització d’accions que fomentin la reactivació ocupacional i econòmica del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès derivada de la Covid-19.