Possibilitat de problemes de visualització dels canals TDT amb la nova activació de les xarxes mòbils de nova generació al nostre municipi (4G i 5G)

Les operadores de telefonia mòbil, Telefónica, Vodafone i Orange, han anunciat que actualment estan implementant els serveis de telefonia mòbil de nova generació, 4G i 5G, sobre les bandes de 800 i 700 MHz, respectivament, el que permetrà gaudir de connexions mòbils d’alta velocitat amb una millor cobertura a l’interior dels edificis i major extensió geogràfica.

Per a garantir la compatibilitat de la nova tecnologia amb la televisió digital terrestre (TDT), Llega700 és l’entitat posada en marxa pels operadors per a solucionar qualsevol afectació en la recepció del senyal de televisió.

Per a garantir aquesta compatibilitat, Llega700 presta als ciutadans una sèrie de serveis gratuïts que inclou un procediment correctiu després de l’encesa de les estacions, pel qual Llega700 s’encarregarà d’atendre els usuaris afectats gestionant i resolent possibles afectacions sense cap cost.

Per a gestionar aquests serveis, Llega700 ha posat a la disposició dels ciutadans un telèfon d’atenció gratuït (900 833 999) i una pàgina web www.llega700.es

Altres notícies que poden ser del teu interès…