Nou consistori, festes majors i Parc Natural.

Al mes de juny, que just hem acabat, es va constituir el nou Ajuntament de Roquetes i, amb ell, ha començat una nova etapa política al nostre municipi. També n’és per a mi  una nova etapa que començo amb la il·lusió renovada de tornar a ser l’alcalde de la meva ciutat.

Vull expressar-vos l’alegria i l’orgull que  representa el fet de treballar pel meu poble des de l’ajuntament, i aquesta vegada, amb un ampli suport dels meus conciutadans i conciutadanes.  Així us puc explicar que, la nit del 22 de maig, en confirmar-se l’escrutini de les votacions, l’emoció no va deixar-me parlar durant molta estona, i no només pel fet de poder tornar a ser l’alcalde, sinó perquè, després de molts anys de treballar per Roquetes, la llista d’Esquerra Republicana de Catalunya havia guanyat les eleccions, un fet que no passava des de 1936!

A totes les persones que van dipositar la seva confiança en nosaltres, moltes gràcies. Entre tots i totes farem que Roquetes tingui els serveis, equipaments, prestacions socials i activitats que es mereix.   I vull deixar clar que ningú s’haurà de sentir exclòs de la gestió que, des de l’Ajuntament, el nou govern   practicarà. I parlo tant en nom del meu grup com del partit polític que ha fet possible que governem, CiU; perquè governarem per a tothom, per als que van votar-nos i per als que van optar per altres candidatures, o per als que, senzillament, no van voler o no van poder votar. Perquè aquesta és la principal premissa per continuar construint una ciutat oberta, solidària, moderna, dialogant i pròxima.

Com que aquests escrit sortirà durant la nostra Festa major, vull desitjar-vos, a tots i a totes, que la gaudiu plenament, que deixeu de banda per uns dies els problemes quotidians i que torneu a sortir al carrer, com cada any, per compartir les millors estones amb familiars i amics. Jo també ho faré, com a ciutadà i com a alcalde, amb la felicitat de trobar-vos en cadascun dels actes que amb tant d’esforç ha preparat el Patronat de Festes.

Per acabar,  també vull recordar un fet que hem celebrat aquests darrers dies: els deu anys de vida del Parc Natural dels Ports, una figura administrativa que treballa per conservar i protegir la serralada que tan entranyable resulta per als roqueteros i  roqueteres. El Port és part del nostre terme municipal; una riquesa  natural i paisatgística  de Roquetes que cal preservar de qualsevol agressió. Aquesta és la feina de tots i de totes que el Parc ha executat en aquests deu anys i que continuarà duent a terme. A les persones que ho han fet -i ho fan- possible, l’enhorabona.

El vostre alcalde

Altres notícies que poden ser del teu interès…