Arriba EcoRoquetes, la primera festa de gestió ambiental a la ciutat

Tindrà lloc aquest dijous 13 i divendres 14 de juny al Casal de la Raval de Cristo i l’Hort de Cruells respectivament, amb inflables per als infants, tallers didàctics i punts informatius.

La primera festa de la gestió ambiental a Roquetes ja és una realitat. Aquest dijous 13 i divendres 14 de juny se celebrarà l’EcoRoquetes 2024, amb jocs i inflables per als infants, tallers didàctics i punts informatius. L’esdeveniment, organitzat per l’Àrea de Gestió Ambiental de l’Ajuntament de Roquetes, amb el suport de l’Agència Catalana de Residus, tindrà entrada lliure per a tot el públic.

Concretament, aquest dijous dia 13, l’activitat programada es concentrarà a l’aparcament del Casal de la Raval de Cristo, de 09.00 hores a 12.30 hores i de 16.30 hores a 18.00 hores.

L’endemà divendres 14 de juny es traslladarà fins al parc de l’Hort de Cruells, espai verd situat al cor del nucli urbà de Roquetes, de 09.00 hores a 12.30 hores i de 16.00 hores a 19.30 hores.

Gaudir aprenent a cuidar del planeta

L’EcoRoquetes 2024 naix amb l’objectiu d’impulsar la sostenibilitat i la consciència ambiental al municipi. El seu principal propòsit és que tots els assistents gaudeixin mentre aprenen sobre la cura del planeta, a través d’una programació amb una àmplia varietat d’activitats, tallers i punts informatius.

Durant aquestes jornades, es buscarà promoure l’adopció de pràctiques sostenibles i respectuoses amb el medi ambient, a més de l’aplicació de solucions innovadores en matèria de gestió ambiental.

Les entitats locals col·laboradores

Durant la festa, entitats locals mediambientals i del camp de la sostenibilitat compartiran els seus coneixements i experiències, oferint xerrades i demostracions que inspiraran la ciutadania a adoptar un estil de vida més verd i ecològic.

Aquestes seran el Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans (GEPEC), Obre’t Ebre, Segona Volta i EducaPorts.

A la vegada, també tindran protagonisme els alumnes de les escoles Mestre Marcel·lí Domingo i de la Raval de Cristo, amb acollides programades al llarg dels dos matins del certamen.

Altres notícies que poden ser del teu interès…