Multitudinari 40è Sopar de la Cabra

Més de 2.300 persones s’apleguen a la Terrassa d’Estiu per celebrar les quatre dècades del tradicional àpat popular de les Festes de Roquetes.

Un plat exquisit a l’altura de l’efemèride. El 40è Sopar de la Cabra ha viscut un bany de masses aquest dimarts a la Terrassa d’Estiu, on persones de Roquetes i de la resta de poblacions veïnes s’han aplegat per degustar un magnífic estofat de vedella. La vetllada ha estat multitudinària, amb més de 2.300 racions servides per celebrar les quatre dècades del tradicional àpat popular de les Festes Majors de Roquetes.

La gran festa ha estat capitanejada pel mestre cuiner Jordi Curto i la seva colla, amb l’ajut inestimable dels Pagesos de Roquetes, la Societat de Caçadors La Perdiz Roquetense i els membres del Patronat de Festes. Fins a 400 quilos de carn i 375 quilos de patata s’han guisat en dos grans paelles amb foc de llenya, amb la col·laboració de les pubilles i hereus grans en el servei a les taules.

Segueix el Concurs de Colles

Paral·lelament al sopar, ha continuat el Concurs de Colles, amb la prova número 9, de ‘Taula Engalanada’, que ha donat un toc de color a la nit. Així mateix, en l’equador de les Festes Majors de Roquetes 2024, han prosseguit les nits de ball, amb la música de l’orquestra Pensylvania, i les actuacions de DJ Eduard Ventura, J&Q i Morales fins ben entrada la matinada.

Altres notícies que poden ser del teu interès…

El nou Recull Roquetes, ja disponible!

El nou Recull Roquetes, ja disponible!

Es repartirà des d’avui a domicili als nuclis urbans de Roquetes i la Raval de Cristo, mentre que els veïns dels disseminats poden recollir-lo a...