L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, i el president del Club Voleibol Roquetes, Joan Mulero, han signat un any més el conveni de col·laboració en el que aquest any 2023 l’Ajuntament de Roquetes…

L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, i el president del Club Voleibol Roquetes, Joan Mulero, han signat un any més el conveni de col·laboració en el que aquest any 2023 l’Ajuntament de Roquetes atorga a l’entitat una subvenció de 10.000 €.

L’alcalde, Ivan Garcia, ha destacat que aquesta aportació econòmica ajudarà al club a poder continuar fent les seves activitats i sobretot al primer equip que està jugant a la segona divisió estatal, la Superlliga-2.
Per la seva part el president del Club Voleibol Roquetes, Joan Mulero, ha agraït el suport econòmic de l’Ajuntament que permetrà a l’entitat que els xiquets i xiquetes que hi juguen puguin continuar creixent tant en l’àmbit esportiu com personal.
Mulero ha anunciat que actualment s’està fent una promoció externa a la resta de municipis del territori per poder crear una lliga a Terres de l’Ebre.

Altres notícies que poden ser del teu interès…