L’Ajuntament de Roquetes ha sol·licitat una subvenció per al foment de l’ocupació a la Diputació de Tarragona per contractar 3 persones

L’Ajuntament de Roquetes s’ha acollit a la subvenció de la Diputació de Tarragona pel Programa foment de l’ocupació local sol·licitant contractar temporalment, durant sis mesos, tres persones inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades al Servei d’Ocupació de Catalunya a la data d’inici de la seva prestació laboral amb l’ajuntament, amb previsió d’inici 01/10/2022 i finalització el 31/03/2023 en jornada completa.

L’Ajuntament de Roquetes aposta per contractar tres persones des del moment de la concessió de la subvenció i durant 6 mesos, seguint els paràmetres establerts per part de la Diputació de Tarragona. Els llocs de treball oferts seran de: tècnic/a de joventut, agent cívic i auxiliar de suport informàtic.

Si estàs interessat/da en participar i compleixes els requisits, has de registrar-te a l’oferta corresponent a la teva Oficina de Treball del SOC o al telèfon 900 800 046, havent de complir els requisits publicats a l’oferta, fins al dia 9 de setembre de 2022 (inclòs):

  • Tècnic/a de joventut: Oferta del SOC número 20585

  • Agent cívic: Oferta del SOC número 20589

  • Auxiliar de suport informàtic: Oferta del SOC número 20584

Les ofertes de treball d’aquests tres perfils es publicaran pròximament al BOPT. I posteriorment s’ha de presentar la documentació requerida al Registre General de l’Ajuntament de Roquetes en hores de registre (9 h a 14 h) o a la seu electrònica.