L’Ajuntament de Roquetes ha incorporat 1 jove en contracte de pràctiques en el marc del programa SOC – Foment Pràctiques

L’Ajuntament de Roquetes ha incorporat un jove aturat, amb formació i beneficiari del programa de Garantia Juvenil en el marc de la subvenció destinada a la realització de contractes formatius per a l’obtenció de pràctica professional (SOC – Foment Pràctiques) (ref. BDNS 725154) per la contractació en pràctiques d’un Tècnic Ambiental per un període de dotze mesos.

Les actuacions a desenvolupar dins de la contractació en pràctiques tenen naturalesa addicional respecte de les actuacions habituals d’aquesta entitat i tenen com a objectiu fomentar la incorporació dels joves al mercat de treball.

El personal contractat és una persona adscrita a l’àrea de gestió ambiental amb l’objectiu en desenvolupar projectes d’eficiència energètica i donar suport en la prestació als serveis i equipaments municipals.

El programa es subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya – SOC i amb el cofinançament del 40% del Fons Social Europeu Plus.

 

Altres notícies que poden ser del teu interès…