L’Ajuntament de Roquetes aposta per millorar la seguretat i comença la remodelació de la barana del canal

Un dels propòsits que es va marcar el Govern de l’Ajuntament de Roquetes en començar la nova legislatura era reformar tot el pas del Canal de la Dreta de l’Ebre al seu pas pel municipi. La reforma forma part del projecte global de la urbanització i remodelació de la vora del canal, que consta de tres fases, a la primera fase es va remodelar el Passeig Ramon Bosch, a la segona fase,es va instal·lar la nova il·luminació del carrer Canal que s’ha complementat amb aquestes obres de substitució de la barana del canal que no complia la normativa de seguretat actual i a la vegada també es vol millorar les vistes del canal.

Esperem que aquesta obra pugui estar acabada aquest mes d’abril ja que en pocs dies ja començaran a soltar l’aigua al canal“, ha explicat Ivan Garcia, alcalde de Roquetes.

El cost de l’obra de l’enllumenat ha sigut de 565.000€, dels quals 125.000 finançats pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya, i la remodelacio de la barana del canal ha comptat amb un finançament pel PAM de la Diputació de Tarragona de 175.000€. Durant l’estiu s’iniciaran les obres de la nova plaça del passeig Ramon Bosch.

Altres notícies que poden ser del teu interès…