La Diputació de Tarragona inicia el condicionament de la carretera T-342 entre Roquetes i els Reguers que suposaran una inversió de 4,3 milions d’euros per millorar …

🔊 REPRODUEIX L’AUDIO DE LA NOTÍCIA

La Diputació de Tarragona ha començat les obres per millorar la carretera T-342 entre Roquetes i els Reguers, que suposaran una inversió de 4,3 milions d’euros per millorar la seguretat i comoditat dels usuaris. Aquesta via és la principal comunicació per als Reguers, el municipi d’Alfara de Carles i l’accés al Mont Caro, amb una afluència diària de més de 3.200 vehicles. La Diputació de Tarragona lidera aquesta actuació que a Roquetes és de vital importància.

Una millora per als usuaris de la carretera T-342 entre Roquetes i els Reguers que inclou la construcció de dues rotondes per millorar la seguretat del trànsit a les interseccions de la sortida de l’entramat urbà de Roquetes i la confluència amb el camí de Mirambó i el vial d’accés al Mont Caro. També es preveu la implantació d’un itinerari ciclable i de vianants protegit de 2,5 metres d’amplada entre la sortida de Roquetes i l’entrada als Reguers, amb excepció d’un tram que passa per la urbanització dels Pilans. Antena Caro:

↗️ Llegiu tota la notícia a Antena Caro: https://bit.ly/3kI5D9C

 

Altres notícies que poden ser del teu interès…