La consellera Anna Simó visita les obres de la nova llar d’infants de Roquetes

La titular d’Educació comprova l’avenç dels treballs, actualment en fase del forjat de coberta, i amb previsió d’obertura per al nou curs escolar.

La consellera en funcions d’Educació de la Generalitat, Anna Simó, ha visitat aquest dijous les obres de construcció de la nova llar d’infants municipal ‘La Caramella’ de Roquetes. Durant el seu pas per la ciutat, la consellera ha estat acompanyada per l’alcalde, Ivan Garcia; la directora dels serveis territorials d’Educació a les Terres de l’Ebre, Montse Perelló; el regidor d’Educació, Sisco Ollé; així com d’altres membres de la corporació i personal dels serveis tècnics municipals.

En la visita, la consellera ha comprovat de primera mà l’avançament dels treballs, actualment en fase del forjat de coberta, un cop ja s’han aixecat els pilars. En els pròxims dies, quedarà completat l’esquelet de la futura escola bressol, abans de la construcció de la façana, les parets interiors i l’execució de les instal·lacions de serveis.

A la vegada, Simó ha pogut copsar sobre el terreny la ubicació de les futures aules dels tres cursos que s’impartiran en el centre –I0, I1 i I2–, així com de les zones que serviran de pati. L’entrada en funcionament de l’equipament està previst per al pròxim mes de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar 2024-2025.

Anna Simó: “Els ajuntaments s’han de fixar en Roquetes”

La consellera en funcions d’Educació, Anna Simó, no ha desaprofitat l’ocasió per valorar la construcció de la nova escola bressol com a “molt positiva” per al municipi i les seves famílies. Alhora, en referència al finançament del projecte, i després que l’Ajuntament roquetero hagi aconseguit una subvenció de 418.000 euros dels fons europeus Next Generation, ha animat la resta de consistoris ebrencs a seguir l’exemple, després d’haver-se ampliat el marge per accedir a aquests ajuts.

“Els ajuntaments s’han de fixar en Roquetes, que ha decidit tirar endavant amb aquesta inversió. Serà una gran notícia quan estigui acabada la llar d’infants, i a partir del setembre els roquetencs i roquetenques se’n puguin beneficiar”, ha destacat Simó.

Recepció oficial prèvia a l’Ajuntament

Tanmateix, en la seva arribada a Roquetes, Anna Simó ha estat rebuda de manera oficial a l’Ajuntament, per part de tota la comitiva. Allí, s’han reunit al Saló de Plens, on la consellera ha signat el llibre d’honor de la ciutat, abans de desplaçar-se fins a les obres de la nova llar d’infants municipal ‘La Caramella’.

Altres notícies que poden ser del teu interès…

El nou Recull Roquetes, ja disponible!

El nou Recull Roquetes, ja disponible!

Es repartirà des d’avui a domicili als nuclis urbans de Roquetes i la Raval de Cristo, mentre que els veïns dels disseminats poden recollir-lo a...