I Concurs d’aparadors per festes majors

Bon dia! COMENCEM CONCURS ‼️👇

Aquest any, celebrem el I Concurs d’aparadors per festes majors. Anima’t a anar de botigues pels nostres comerços, trobaràs magnífics productes i serveis, a part d’un tracte exquisit i personalitzat.
Amb aquest concurs, a més de motivar als consumidors i consumidores a donar suport al comerç local volem animar als comerciants/es del municipi a decorar l’exterior dels seus locals i donar vida als nostres carrers amb un ambient festiu que tant ens agrada.
En aquesta primera edició comptem amb 12 establiments que han decorat els seus establiments amb motius festius i participen en el concurs.
Els establiments participants són:
1. Perruqueria Susana
2. Teixits Bernabé
3. Essència
4. Perruqueria Loli
5. Mesquemobil
6. Kaheli Flors
7. Ortopèdia Sanodon
8. Naturalbel
9. Farmàcia Neus Reverté Roselló
10. Beauty Vicky
11. Perruqueria i estètica Elena
12. Pastisseria Noa

L’aparador que més vots obtingui de la publicació del facebook i instagram de l’Ajuntament de Roquetes fins a les 23:59 hores del 07/07/2022, serà l’establiment guanyador del concurs, el qual rebrà un diploma acreditatiu com guanyador del concurs i un premi d’un sopar per 4 persones a un restaurant local. El premi es lliurarà el pròxim dia 8/07/2022 a les 13:30 hores dintre dels actes festius. Es realitzarà un sorteig amb els votants, adjudicant-se un número a cada participant per ordre cronològic de publicació. El premi serà un lot amb productes de proximitat.
L’Ajuntament de Roquetes es reserva el dret de modificar aquestes dades si alguna causa justificada ho exigís.

Moltes gràcies!