El KM Vertical de Roquetes es professionalitza més que mai en la 12a edició

Aquest diumenge Roquetes es convertirà en la capital espanyola de les curses de Muntanya. La població del Baix Ebre acull una nova edició del Quilòmetre Vertical, una competició que forma part de la Copa d’Espanya, i on cada any creix el nivell dels seus participants. Els 5 quilòmetres i mig que van des del Barranc de Lloret fins la Cima del Mont Caro fan de la prova tot un repte per als corredors més experimentats.

En total, aquest any hi participen 127 corredors/es d’alt nivell des de categoria cadet fins a senior. El president del Trail Roquetes, Albert Segura, ha explicat que “aquest any ha pujat l’exigència i estem parlant de gent molt bona en el sector del kilòmetre vertical“.

Per la seva part, Joan Barberà, cap  de la Representació Territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, ha assegurat que “som aquell territori que passem gairebé del nivell del mar a una cota molt elevada i això només ens ho podem trobar en indrets com Roquetes, és una prova que els esportistes valoren d’una forma especial perquè gairebé no és dona en cap indret més del territori”.