Debat electoral Eleccions Municipals 2023 amb els caps de llista que es presenten a Roquetes

L’emissora municipal de Roquetes, Antena Caro, ha emès a les 12 del migdia d’aquest dimecres 24 de maig, el segon dels dos debats electorals organitzats amb motiu de les eleccions municipals del 28 de maig de 2023.

L’emissora municipal de Roquetes, Antena Caro, ha emès a les 12 del migdia d’aquest dimecres 24 de maig, el segon dels dos debats electorals organitzats amb motiu de les eleccions municipals del 28 de maig de 2023. En aquest segon debat hi han participat els caps de llista de cada candidatura política que es presenta a Roquetes.

Han intervingut al debat, d’esquerra a dreta a la foto:- Ivan Garcia Maigí, cap de llista d’ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA-ACORD MUNICIPAL (ERC-AM).- David Poy Martínez, cap de llista de MOVEM ROQUETES-MOVEM TERRES DE L’EBRE – CONFLUÈNCIA (MR-MTE – C)- Lídia Saura Benaiges, cap de llista de JUNTS PER ROQUETES I LA RAVALETA – COMPROMÍS MUNICIPAL (CM).- Georgina Ebrí Rodríguez, cap de llista del PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA-CANDIDATURA DE PROGRÉS (PSC-CP).- Vando Auguso Ferreira, cap de llista de VALENTS.La candidatura de VOX no ha enviat el seu cap de llista al debat.

Altres notícies que poden ser del teu interès…