Aquest matí, s’ha presentat el projecte de la Llar d’Infants “La Caramella”, que es construirà a la zona verda adjacent al Centre Cívic, La zona té una superfície de 800 m2 i l’edifici de 400 m2, on…

Aquest matí de divendres l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, el regidor d’Educació, Sisco Ollé, i la regidora de Qualitat de Vida, Cinta Garcia, han presentat el projecte de la Llar d’Infants “La Caramella”, que es construirà a la zona verda adjacent al Centre Cívic.

 

 

La zona té una superfície de 800 m2 i l’edifici de 400 m2, on s’ubicaran tres aules, una d’i0 amb 8 alumnes, una d’i1 per a tretze alumnes, i una d’i2 per a vint alumnes. A més també hi haurà dues sales polivalents, una petita cuina, una sala de direcció i tots els serveis necessaris. Com a destacat l’alcalde, Ivan Garcia, tot i que l’edifici està pensat per a una línia d’alumnes, l’estructura està preparada per a una futura ampliació a la part superior, amb l’espai reservat per ubicar les escales i ascensor. El dia 12 d’abril, en un ple extraordinari es farà la sol·licitud al Departament d’Educació perquè s’atorgui el servei, i poder optar a una subvenció Next Generation amb un import de 418.000 euros que ajudarà a finançar el projecte que tindrà un cost total de prop 800.000 euros. Les obres s’espera poder iniciar-les aquest any perquè el setembre del 2024 la llar d’infants ha d’estar duent a terme la seva activitat. El funcionament anirà a càrrec de l’Ajuntament amb l’ajut de subvencions del Departament d’Educació per al finançament dels vuit professors que hi treballaran. De moment el Departament té gratuït les classes d’i2, i els d’i0 i i1, seran de pagament. Ivan Garcia ha destacat que a la llar se li ha volgut posar el nom d’un dels llocs emblemàtics del municipi com és La Caramella. Per la seva part el regidor de Cultura, Sisco Ollé, ha refermat que aquest projecte no és una proposta electoral d’ara, sinó que l’any 2007 ja era un projecte del seu programa electoral, però que no ha sigut fins aquest mateix mes en què hi ha hagut l’oportunitat d’aconseguir un ajut per al seu finançament. Ollé ha aprofitat per anunciar que finalment la pròxima legislatura es materialitzarà l’ampliació de l’Institut Roquetes per a ubicar-hi els cicles formatius.

Altres notícies que poden ser del teu interès…