Ajuts per millorar l’eficiència energètica en habitatges

Subvencions “Next Generation” per a la rehabilitació

 

Programa 4: Ajuts a les actuacions de millora de l’eficiència energètica en habitatges (propietaris d’habitatges)

 

Ajut europeu destinat a millorar l’eficiència energètica dels habitatges. Concretament dels habitatges unifamiliars o dels edificis plurifamiliars. 

Els habitatges han de construir el domicili habitual i permanent de les persones propietàries, usufructuàries o arrendatàries. En el cas que ho sol·licitin les persones arrendatàries, caldrà també acreditar haver arribat a un acord amb el propietari on posi que l’arrendatari assumeix el cost de les obres de rehabilitació. 

Podeu consultar terminis de presentació i d’execució, requisits específics sobre com han de ser els habitatges així com les reformes o els canvis que s’hauran de fer en quant a millora de l’eficiència energètica, documentació necessària a aportar i altres aspectes concrets sobre l’ajuda al següent enllaç:

 

Accés al tràmit: Subvencions Next Generation per a la rehabilitació. Habitatge (gencat.cat)

També podeu accedir al següent enllaç on es mostren altres ajudes disponibles que publica la Generalitat en matèria d’habitatge i els terminis específics de cadascuna: Convocatòries i ajuts d’habitatge. Habitatge (gencat.cat)

Per a més informació podeu adreçar-vos als organismes competents en matèria d’habitatge, o als professionals que us poden assessorar i acompanyar en la problemàtica que tingueu d’habitatge.

Serveis Socials de la zona on residiu

Oficina Comarcal d’Habitatge – Consell Comarcal del Baix Ebre – C/Barcelona 152, Tortosa. Telf: 977445308

Altres notícies que poden ser del teu interès…