Ajuts per a la rehabilitació d’edificis

Subencions “Next Generation” per a la rehabilitació

 

Programa 3: Ajuts a les actuacions de rehabilitació a nivell d’edificis (comunitats de propietaris i propietats verticals) persones físiques i jurídiques.

 

Ajut europeu destinat a millorar l’eficiència energètica dels habitatges. Concretament dels edificis d’ús residencial, plurifamiliar o unifamiliar.

Per als ajuts de rehabilitació d’edificis o per als ajuts per al llibre d’edifici també ho poden demanar: comunitats de propietaris, agrupacions de comunitats de propietaris i societats cooperatives. 

Quedaran exclosos els edificis unifamiliars que siguin habitatges utilitzats per a obtenir rendiments d’activitats econòmiques d’ús turístic.

Podeu consultar terminis de presentació i d’execució, requisits específics sobre com han de ser els habitatges així com les reformes o els canvis que s’hauran de fer en quant a millora de l’eficiència energètica, documentació necessària a aportar i altres aspectes concrets sobre l’ajuda al següent enllaç:

Accés al tràmit: Subvencions Next Generation per a la rehabilitació. Habitatge (gencat.cat)

També podeu accedir al següent enllaç on es mostren altres ajudes disponibles que publica la Generalitat en matèria d’habitatge i els terminis específics de cadascuna: Convocatòries i ajuts d’habitatge. Habitatge (gencat.cat)

Per a més informació podeu adreçar-vos als organismes competents en matèria d’habitatge, o als professionals que us poden assessorar i acompanyar en la problemàtica que tingueu d’habitatge.

Serveis Socials de la zona on residiu

Oficina Comarcal d’Habitatge – Consell Comarcal del Baix Ebre – C/Barcelona 152, Tortosa. Telf: 977445308

Altres notícies que poden ser del teu interès…