La 102a edició de la Volta Ciclista a Catalunya passarà per Roquetes 🏅 La 5a etapa tindrà un recorregut per les Terres de l’Ebre i el seu pas per la ciutat amb un Sprint…

En motiu del pas de la 5ª etapa de la 102ª edicició de la Volta Ciclista Catalunya, el proper divendres dia 24 de març, restarà prohibit l’estacionament a partir de les 13:00 hores, a l’Av. Ports de Caro, C. Major i C. Diego de León. Aquest fet comportarà el desviament del trànsit dels mencionats carrers a partir de les 14:00 hores, cap a l’Av. Diputació, podent circular el trànsit intern de la població. A partir de les 15:45 fins les 17:00 hores aproximadament, el tall de la circulació serà total dels carrers Av. Ports de Caro, C. Major i C. Diego de León, fins els pas de tota la comitiva de la cursa. Davant els fests esposats, cal que ho tingueu en compte per planificar els vostres desplaçaments.

🚵‍♀️ L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, i la regidora d’Esports, Sonia Andrade, presents a la presentació oficial de la 102a edició de la Volta Ciclista a Catalunya.

🏅 En la seva 5a etapa tindrà un recorregut per les Terres de l’Ebre i el seu pas per la nostra ciutat amb un Sprint Especial.

▶️ El proper 24 de març, els millors ciclistes del món coneixeran l’Ebre i el nostre Port.

Més informació: Etapa 5 – Terres de l’Ebre

Date

març 24 2023
Ongoing...

Time

All Day
Category