Signatura del conveni entre l’Ajuntament i el Trail Roquetes

L’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, i el president de l’entitat, Sergi Queralt, renoven la col·laboració un any més.

L’Ajuntament de Roquetes ha renovat un nou any el conveni de col·laboració amb el Trail Roquetes Associació Esportiva i Cultural. L’alcalde del municipi, Ivan Garcia, i el president de l’entitat, Sergi Queralt, han signat l’acord de col·laboració, acompanyats per la regidora d’Esports, Sonia Andrade.

Aquest ajut permetrà al Trail Roquetes, que compta actualment amb més de 150 socis, seguir desenvolupant les seves activitats principals, centrades en la pràctica física i esportiva dintre de les modalitats d’excursionisme, atletisme, triatló, curses d’orientació, ciclisme, espeleologia i esports de neu.

Entre d’altres dels esdeveniments que organitza l’associació s’hi troba el KM Vertical, una de les proves que implica una important difusió i promoció de la ciutat de Roquetes a tot Catalunya, i que té el Port com a escenari. També cal destacar la cursa Sant Silvestre o el Peketrail, dirigit als infants i joves, així com caminades solidàries, cursos de formació i col·laboració amb els campus d’estiu.

Altres notícies que poden ser del teu interès…