La Ravaleta enceta les Festes Majors 2024!

Del dimecres 31 de juliol al dilluns 5 d’agost, els ravaleros i ravaleres viuran 6 dies carregats d’actes populars, menjades i diversió per a totes les edats.

A les portes de viure la gran setmana de l’any. La Ravaleta està a punt d’encentar les Festes Majors 2024, que tindran lloc des d’aquest dimecres 31 de juliol, fins el pròxim dilluns 5 d’agost. Els ravaleros i les ravaleres viuran sis dies carregats de gresca i diversió per a totes les edats, en la festivitat en honor al seu patró, Sant Mateu.

Fins a 55 actes populars ha programat la Comissió de Festes de La Raval de Cristo, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roquetes, entre d’altres entitats. D’entre tots, destaquen dissabte 3 a la tarda l’Ofrena de Flors i Fruits en benefici de Càritas Roquetes, i el pregó a càrrec de la presidenta de l’Associació de Veïns de la Raval de Cristo, Anna Sastre.

També prometen emocions fortes el concurs de penyes, i es podran assaborir diversitat de plats en les menjades populars, com la fideuada nocturna, la baldanada, la sardinada, el concurs de paelles, la musclada o el Sopar de la Vaca.

La segona carpa, novetat a les Escoles

Com ve sent habitual, el gruix de les activitats de les Festes Majors de La Ravaleta se centralitzarà al recinte de les Escoles. Com a novetat d’enguany, s’ha habilitat per a l’ocasió una segona carpa per protegir l’escenari de l’orquestra i garantir d’aquesta manera les nits de ball i espectacle. Aquesta carpa complementarà la principal, situada a pocs metres, i on se celebraran els actes populars.

El programa sencer, a un clic

El programa sencer de les Festes Majors de La Ravaleta 2024 es pot consultar i descarregar a continuació:

PROGRAMA FESTES MAJORS LA RAVALETA 2024
AQUÍ

 

Altres notícies que poden ser del teu interès…