Participa a la Gran Enquesta del Baix Ebre!

El Consell Comarcal del Baix Ebre inicia el procés d’elaboració de tres nous plans comarcals: el Pla Comarcal de Dones, el Pla Comarcal LGTBIQ+, i el del Pacte del Temps, centrat en la conciliació laboral i familiar.

Amb l’objectiu de garantir que aquestes iniciatives reflecteixin les necessitats i inquietuds reals de la ciutadania, el Consell Comarcal ha llançat una enquesta oberta a tota la població del Baix Ebre. Aquesta enquesta permetrà recollir les opinions i suggeriments dels habitants de la comarca, que seran fonamentals per a l’elaboració dels plans.

Hi haurà temps durant tot l’agost per respondre les tres enquestes, a les quals es pot accedir a través del següent enllaç:

PARTICIPA EN L’ENQUESTA
AQUÍ

 

L’elaboració dels plans respon a la necessitat d’actualitzar-los, ja que els anteriors ja s’han desplegat i ara és el moment de fer-ne de nous per als propers quatre anys. El procés de consulta pública és un element clau d’aquest projecte. Els resultats de l’enquesta seran analitzats i utilitzats per dissenyar els plans comarcals, que s’ajustaran a les necessitats i demandes específiques de la comunitat.

La participació ciutadana és fonamental per a l’èxit d’aquests plans, i per això, des del Consell Comarcal es fa una crida a tota la població perquè prengui part en l’enquesta i aporti les seves opinions.

Altres notícies que poden ser del teu interès…