Diversió, aprenentatge i esport en els cinc campus d’estiu a Roquetes

Centenars de nens, nenes i joves gaudeixen de les activitats i propostes de les entitats de la ciutat, durant l’època de vacances.

Roquetes s’omple d’activitats per als més joves repartides per tota la ciutat al llarg dels mesos de juny, juliol i agost. La diversió, l’aprenentatge i l’esport són els protagonistes en els cinc campus d’estiu que organitzen les entitats i associacions, amb propostes adreçades a nens i nenes –i no tan petits– durant l’època de vacances.

Llocs tan diversos com l’Observatori de l’Ebre, la Biblioteca Mercè Lleixà, el Pavelló Poliesportiu, la Zona Esportiva o els parcs i jardins del municipi són l’escenari habitual de la programació, que arriba en aquestes dates al seu equador. Es combinen des de visites culturals i iniciació a la música, fins a jocs de pilota o jornades de piscina.

Totes les entitats

Les entitats i associacions de Roquetes que realitzen els campus d’estiu 2024 són: el Club Voleibol Roquetes; la Lira Roquetense; l’AquaRoquetes; l’Escola de Naturalistes Lo Caro, del Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans (GEPEC); i el Campus Multiesport, organitzat pel Club Deportiu Roquetenc, amb la col·laboració de la seva secció de tennis, el Club Futbol Sala Roquetes, el Trail Roquetes i el Club Esportiu Volei Platja Roquetes.

Altres notícies que poden ser del teu interès…