Activitats i Tallers en commemoració del Dia Mundial de l’Aigua a Roquetes

Avui 22/03/2024, Dia Mundial de l’Aigua des de l’àrea de Gestió Ambiental de l’Ajuntament de Roquetes es commemora aquest dia, promovent el seu ús eficient.

Durant la setmana s’ha convidat la ciutadania a assistir i participar en diferents d’activitats i tallers.

Dilluns vam poder comptar amb un interessant taller impartit per AGBAR sobre consells d’estalvi d’aigua a la llar, que ens va conscienciar de la importància de preservar l’aigua, un recurs escàs.

 

 

 

Dimecres #FarcelldeContes, a la Biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà, va oferir als més petits el conte “El Senyor Riu”, text de la Teresa Duran. Apropant el cicle de l’aigua a infants, a través de l’emoció i de l’art de la narració.

 

 

I aquest divendres, ens hem apropat a l’escola Marcel·lí Domingo i l’escola Raval de Cristo per realitzar uns tallers d’educació ambiental per al foment de la reducció de residus, impartits per EducaPorts, gràcies a l’atorgament de la subvenció de la Diputació de Tarragona.

 

 

 

Finalitzat el taller, el regidor de l’àrea de Gestió Ambiental i l’alcalde de l’Ajuntament de Roquetes han repartit, a tot l’alumnat de les dues escoles, unes ampolles d’aigua per recordar les tres “R”: Reomple, Reutilitza i Redueix

 

Més informació:

https://aca.gencat.cat/ca/laca/campanyes-i-divulgacio/campanyes/estalvi-i-eficiencia-de-laigua/#2023—emergencia-per-sequera–l-aigua-no-cau-del-cel

 

https://sequera.gencat.cat/ca/inici

Altres notícies que poden ser del teu interès…