Inici pavimentació i asfaltat del tram inicial del Camí de Pandorga

Categoria principal o arrel: Obres Públiques i Serveis Categoria: Notícies sobre Obres Públiques i Serveis Publicat el Dimarts, 05 Mai 2020

 

Demà dimecres s'inicia la primera de les obres previstes anomenades Financerament Sostenibles fruit del superàvit de l'any 2018.

Es tracta de la pavimentació i asfaltat del tram inicial del Camí de Pandorga. Les obres consisteixen en petites modificacions de les corbes més perilloses del camí per facilitar la visibilitat i circulació de vehicles, aplicació d'aglomerat asfàltic en uns 900 metres de recorregut i formigonat de dos trams per reforçar-ne la seva estabilitat. L'obra pressupostada en 66.000 € és la segona fase de la millora d'un camí dels més transitats del municipi.

El camí quedarà TALLAT i es donarà pas als veïns afectats mentre durin les obres.

En les setmanes vinents aniran iniciant altres obres com la Pèrgola del Patí dels Til·lers a l'edifici de l'antic noviciat, la pavimentació i construcció de rampes al Camí del Mig entre d'altres.

Demanem que es respecten les distàncies de seguretat amb els operaris de les obres i disculpeu les molèsties que us puguin ocasionar.

#MonsortiremRoquetes

Obres camí Pandorga