seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Obres Públiques i Serveis

Subcategories

 • Obres Públiques i Serveis

  Paco Cabanes

   

  En aquesta nova legislatura, des del Govern Municipal, som conscients de la importància del dia a dia de la nostra ciutat, per tant, volem ser sensibles i rigorosos en tots els àmbits que poden afectar tant a la nostra ciutat com als seus habitants.

  Disposem d'eines de proximitat derivades de les noves tecnologies, com aquesta pròpia pàgina web, on es poden presentar les inquietuds i peticions que afecten la nostra vida quotidiana (Formulari d'Incidències). Aquesta rapidesa de comunicació fa possible que la resposta sigui quasi immediata.

  Els serveis i les obres públiques s'han d'anticipar, sempre que sigui possible, a totes aquelles incidències que afecten la població, millorant així la qualitat de vida del nostre poble. Prioritzant, diàriament, la millora del servei, així com la rapidesa de resposta a les incidències, com l'atenció a les persones afectades, donant solució a les demandes plantejades per la ciutadania.

  En el moment en què s'ha de fer front a situacions complicades que requereixen el compromís i esforç de tots per poder tirar endavant, he d'agrair la col·laboració i suport de tots els regidors, personal de l'ajuntament i col·laboradors per la disposició rebuda des del primer moment.

 • Notícies sobre Obres Públiques i Serveis