seu electrònica

Tràmits

AntenaCaro

biblioteca

Notícies de dinamització econòmica

Estudi sobre l'emprendiment digital femení

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica
Publicat el Dilluns, 20 Gener 2020

En el marc de l'acord de col·laboració entre l'Instituto de la Mujer y Red.es, l' IMIO ha encarregat a l'entitat WSTARTUPCOMMUNITY la realització d'un estudi sobre l'emprenedoria digital femení, que inclourà no solament un mapeig d'iniciatives sinó el coneixement de primera mà de la seva situació en termes de barreres, oportunitats, propostes, xarxes i sistemes d'inversió, entre altres.

Si ets dona i compleixes el perfil, és important la teva participació. Mentre la cobertura sigui millor, la utilitat de l'estudi de cara a afavorir el desenvolupament i impacte d'aquestes emprenedories es veurà multiplicada.

https://docs.google.com/forms/d/19x7AVWiM3JovDuSu8lbrl5ZW-w2KTsOxbfMow1tsAZo/edit

 

Agenda Comerç 20/21

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica
Publicat el Divendres, 17 Gener 2020

El Departament d’Empresa i Coneixement, a través de la direcció general de Comerç, ha impulsat l’Agenda Comerç 20/21, un   procés de reflexió i planificació estratègica sobre el Comerç a Catalunya per als propers dos anys.

Des de la Generalitat, i conjuntament amb agents del sector i experts d’altres àmbits econòmics, s’ha impulsat un full de ruta compartit que ha de donar resposta als grans reptes. També ha de permetre dissenyar els objectius operatius del sector a dos anys vista, així com les actuacions que s’han de dur a terme en aquest període.

L’Agenda Comerç 20/21 és el resultat del treball conjunt de cinc grups d’experts i professionals en cinc àmbits: tecnologia, competitivitat, prestigi i promoció, territori i persones i formació, de les trobades bilaterals amb les entitats representatives del sector.

La presentació tindrà lloc a Tortosa, el dijous, 30 de gener de 2020, de 10.00h a 11.30h, a la sala Terres de l'Ebre, dels Serveis Territorials del Departament d'Empresa i Coneixement, de la Pl. Gerard Verges, núm. 1 de Tortosa.   

Descarrega l'Agenda Comerç 20/21

Llegeix més...