Programa "Suport ajuts"

Categoria principal o arrel: Dinamització econòmica Categoria: Notícies de dinamització econòmica Publicat el Dijous, 17 Juny 2021

Us informem que ha sortit publicada al DOGC de 16 de juny de 2021, núm. 8435, la RESOLUCIÓ per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit del comerç i dels serveis.

Aquesta convocatòria s’obre per als següents programes:

  • Programa suport a entitats representatives del sector del comerç.
  • Programa suport a la xarxa associativa de comerç, artesania i moda.
  • Programa suport en el procés de transformació digital de les empreses.
  • Programa suport a projectes per a l'activació comercial a municipis amb alta dependència turística.
  • Programa suport als municipis en l'àmbit del comerç.
  • Programa suport per a la creació i definició de les Àrees de Promoció Econòmiques Urbanes (APEUS).

 

 

El termini de presentació de les sol·licituds, juntament amb la documentació i annexos comença avui i acaba el dia 22/07/2021.

Podeu consultar les bases i trobar més informació en relació amb les aquestes convocatòries al següent enllaç

Us recordem que les sol·licituds s’han de presentar segons model normalitzat que està a disposició de les persones interessades a la seu corporativa de Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya (http://canalempresa.gencat.cat), a la pàgina web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (http://ccam.gencat.cat) o a la pàgina web del Departament d'Empresa i Treball (http://empresa.gencat.cat/ca/inici/).

Informar-vos que des de l'àrea de dinamització econòmica de l'Ajuntament de Roquetes restem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte o aclariment en relació als tràmits de sol·licitud de les subvencions al comerç i serveis convocades actualment per la Generalitat i altres administracions públiques.

 

Seguim al teu costat!